| mariusdimancea86 a întrebat:

Vreau sa imi iau un iphone 5 16 gb daca aveti alte recomandari decat site-ul xphones4all.com unde am observat ca au preturi foarte mici anuntati-ma -funda

4 răspunsuri:
| condreavaly a răspuns:

Salut. eu nu prea am incredere in cumparaturile online pentru telefoane. de obicei eu cumpar doar accesori de pe situri de cumparaturi. recomand sa mergi la germanos unde este cel mai ieftin. m-am interesat si au preturile mai mici decat Orange si Vodafone. si daca vrei 5-ul incerca varianta 32 sau 64. o sa ai nevoie. bafta

| angi_4331 a răspuns:

Are dreptate.Este prea putin 2500RON, este scandalos de ieftin la pretul lui de acum, insa daca nu ti l-ai cumparat deja, ti-as recomanda un Samsung galaxy s3 la pretul ala!

| IQBoxGeek a răspuns:

Salut! Felicitari pentru alegerea de a-ti lua un iPhone 5. E normal sa cauti cel mai bun pret, insa 2500RON pentru iPhone 5 pare suspect de mic. Incearca sa te documentezi foarte bine despre site-ul asta inainte sa dai banii. Pretul normal al unui iPhone 5 acum a ajuns in jur de 3100 RON. E greu sa cobori pretul mai mult de atat pentru ca distribuitorii inca au preturi mari pentru el. Terminalele care ajung in tara la pret suspect de mic sunt de obicei aduse de pe piata gri din afara tarii si pot exista diverse probleme. Saptamana asta, la magazinele mai mari demne de incredere din Romania cel mai bun pret pe care il poti gasi e de 2997RON. Poti sa te mai interesezi pe okazii sau poti sa-ti faci un abonament daca vrei sa iesi mai ieftin. Sper ca ti-am fost de folos, salut!

| SSophie a răspuns:

Http://event.2parale.ro/......ents/click s-4-inch-640x1136-os-ios-6-wi-fi-hotspot-facetime-hd-camera-siri-white-silver-1yr

http://event.2parale.ro/......ents/click

Lichidare stoc! Reduceri de pana la 200 ron!