TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Timp Liber / Going Out

Timp Liber / Going Out

• 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
pisicuta123456789
în 21 August 2015 | pisicuta123456789 întreabă:

TPU! Aveti ceva idei pentru am lua mancare la scoala? Ceva cat mai rapid de facut si cat mai sanatos, pentru ca se apropie scoala si m- am gandit sa ma informez din timp. Dau fundita! Multumesc...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 August 2015 |

Salut, am gasit aceasta poza pe internet http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.felicitarihandmade.com/images/marturie_botez_carucior.jpg&imgrefurl=http://www.felicitarihandmade.com/felicitare- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ItachiUchiha
în 21 August 2015 | ItachiUchiha întreabă:

As dori sa imi spuneti daca stiti legende horror gen Kuchisake-Ona, Bloody Mary si altele.Dar va rog fara raspunsuri cauta pe google! Funda garantat!

3
Răspunde Raportează
Reevo
în 21 August 2015 | Reevo întreabă:

Am și eu o dilema, dacă cant la orga(pian) și fac box (dau la sac) cu manusi (protejat) poate sa-mi afecteze digitatia sau așa ceva?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 August 2015 |

Daca nu voi folosi programul adsense,adica nu pun videouri pe youtube, voi fi penalizat? In fiecare luna trebuie sa platesc un impozit catre adsense?

1
Răspunde Raportează
mimi
în 21 August 2015 | mimi întreabă:

Voi pleca saptamana viitoare la castelul bran ( castelul lui dracula). Cu ce as putea ajunge acolo daca locuiesc in Chisinau. Dau funda celui mai util raspuns!

2
Răspunde Raportează
Alexandra122212
în 21 August 2015 | Alexandra122212 întreabă:

Hei TPU Inca ma gandesc cu ce o sa ma costumez de halloween la scoala.As vrea sa ma costumez in Cleopatra deoarece am peruca cu breton neagra, sau vreu sa imi dati niste idei de costume pe care le- as...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Petrut_Andrei_1994
în 21 August 2015 | Petrut_Andrei_1994 întreabă:

Care este diferenta intre un pix normal si un pix roller?

1
Răspunde Raportează
GalPaul
în 21 August 2015 | GalPaul întreabă:

Sall TPU, ati putea sa- mi faceti si mie va rog frumos un avatar personalizat cu urmatoarea poza http://www.girlshare.ro/35035893.2 si mai jos de gatul lui sa aiba numele „Leo" va rog foarte frumos,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ShizAnime
în 21 August 2015 | ShizAnime întreabă:

Stiti vreo aplicatie pentru android unde pot suprapune 2 fisiere audio? Sa pot sa si salvez fisierul rezultat. Multumesc anticipat. ^^

1
Răspunde Raportează
raduqu
în 20 August 2015 | raduqu întreabă:

Am o problema, imi tin cam putin respiratia in apa, adica cand inot pe la fund ies foarte repede deoarece nu imi tin mult timp respiratia. Cum pot sa fac sa imi tin mai mult timp respiratia...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VictorL
în 20 August 2015 | VictorL întreabă:

Hey, vreau ceva site-uri interesante pe care să nu te plictisești, ceva social sau de genu.

5
Răspunde Raportează
StArLyLy31
în 20 August 2015 | StArLyLy31 întreabă:

Voi ce faceti in timpul liber, vacanta?

3
Răspunde Raportează
Preda_Radu_1975
în 20 August 2015 | Preda_Radu_1975 întreabă:

Sambata o sa dau o petrecere de ziua mea. La inceput am vrut sa fac bataie cu baloane cu apa dar am vazut ca o sa fie frig si chiar o sa ploua. Am Dartz dar cred ca nu e de ajuns sa ne distram toti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Misfits
în 19 August 2015 | Misfits întreabă:

Vreau idei de chestii care le- as putea face pe pc, dar nu chestii banale cum ar fi sa ascult muzica sau sa joc jocuri. eu vreau mai interesant, de exemplu, editat poze, facut video- uri, etc, chestii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionutszu
în 19 August 2015 | Ionutszu întreabă:

Bai, nu se mai poate, deci sunt atat de plictisit si singur de mor. Deci sunt singur acasa pana pe data de 30 luna asta. Este vremea nasoala si sunt singur, am certuri cu iubita, etc. Acasa m- am plictisit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Melania24555
în 19 August 2015 | Melania24555 întreabă:

Ce pot sa fac pe o astfel de vreme. ma plictisesc! apropo sunt la tara

2
Răspunde Raportează
ingrid2000
în 19 August 2015 | ingrid2000 întreabă:

Ce pot face cand ma plictisesc (jocuri)?

7
Răspunde Raportează
naturecountess26
în 19 August 2015 | naturecountess26 întreabă:

Deci...sunt incepatoare dar as vrea sa particip la Otaku Fest ( ca la Nijikon nu o sa apuc)...si nu stiu niste chestii, gen : poti sa te schimbi acolo ..adica cum faci cu costumul?; e obligatoriu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dene_Ioana_1969
în 19 August 2015 | Dene_Ioana_1969 întreabă:

Vreau sa dau o petrecere în pijamale cu prietena mea și nu știu ce sa facem.Dau fundita!!

1
Răspunde Raportează
Chocolate14
în 19 August 2015 | Chocolate14 întreabă:

Cu ce program de pe android pot modifica o poză astfel : să pot decupa cum vreau o fotografie, iar după să o lipesc pe o altă fotografie. Am văzut pe tumblr că sunt decupate statusurile ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cristi151
în 18 August 2015 | Cristi151 întreabă:

Salut TPU, Am o problema. Vreau sa uploadez un filmulet de 30 secunde, are 9.78 MB. Cand vreau sa- l uploadez pe Youtube imi scrie ca trebuie sa stau 35 de minute :( De ce? Clipul e mic. Ceva setari?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sandu_Diana_2000_ZNaH
în 18 August 2015 | Sandu_Diana_2000_ZNaH întreabă:

Vreau si eu niste descrieri pentru poze, gen: funny si happy, pentru copii. Sunt bune descrierile si in romana si in engleza. Dau funda raspunsului cel mai cool.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 August 2015 |

Mă gândesc să mă apuc de skateboarding. De unde să- mi iau skateboard :))? Nu vreau unul genial şi profesionist, dar nici unul din plastic moale cu suzetă în set ( stiu ca nu exisa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonymusu
în 18 August 2015 | Anonymusu întreabă:

Imi plac foarte mult arcurile si as vrea sa- mi iau unul, problema este ca nu stiu de unde si de care. Nu vreau un compound deoarece costa foarte mult :D, vreau un recurv e. Imi puteti recomanda...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Soka577
în 18 August 2015 | Soka577 întreabă:

m- am apucat de magie si acum ceva timp am indemanare la carti fac flourisho- uri dar as vrea niste tutoriale cu cart monezi etc dar nu de astea simple gen sa ii ghicesc cartea ca astea le stiu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ImAnonymous
în 18 August 2015 | ImAnonymous întreabă:

Stiti cumva da exista beat-ul melodiei acesteia pe youtube? https://www.youtube.com/watch?v=wtNdHDewW_U Sau altele gen la fel.

1
Răspunde Raportează
MilitaryGuy
în 18 August 2015 | MilitaryGuy întreabă:

Ce arma de airsoft imi recomandati, care sa fie pana in 700 de lei si sa fie full metal? De preferat arma de asalt.

1
Răspunde Raportează
Flaviuss1234
în 18 August 2015 | Flaviuss1234 întreabă:

Imo puteti lasa niste provocari si intrebari pentru blog! day fundã!

4
Răspunde Raportează
AlexXx15
în 18 August 2015 | AlexXx15 întreabă:

TPU vreau si eu niste jocuri amuzante si frumoase de jucat seara, vara cu prietenii VA ROG. Multumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
Celeana
în 18 August 2015 | Celeana întreabă:

As vrea si eu o poveste terminata de pe facebook, dar una frumoasa. De exemplu, eu am terminat asta recent: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.247797738667133.53372.146818595431715&type=3...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kidnapper
în 18 August 2015 | Kidnapper întreabă:

Stiti cumva unde pot vinde artworkuri pentru channele de youtube?

0
Răspunde primul Raportează
DanielPH
în 18 August 2015 | DanielPH întreabă:

O sa raman singur acasa cam 4 zile si nu prea stiu ce sa fac. Mi- am propus ca aceste 4 zile sa le petrec cat mai singur si cat mai diferit. Adica sa fac lucruri pe care nu le- am mai ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Szzeby
în 18 August 2015 | Szzeby întreabă:

Hey.Am o problema cu contul de Facebook.Imi zice ca e blocat pentru ca trebuie sa imi confirm identitatea.De ce? Si ce trebuie sa fac pentru ca mai trebuie sa astept puna am obtiunea de a recunoaste prieteni...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei52
în 17 August 2015 | Andrei52 întreabă:

Ce-aș putea face atunci când mă plictisesc? Dați-mi câteva idei, vă rog!

6
Răspunde Raportează
Lio
în 16 August 2015 | Lio întreabă:

Salutari tuturor, as dori sa stiu o zona in Constanta unde se practica Paintball-ul, si, eventual, pretul acestuia. Multumesc anticipat, ofer funda! :)

1
Răspunde Raportează
Deniisa15
în 16 August 2015 | Deniisa15 întreabă:

O locatie pentru majorat in brasov?

1
Răspunde Raportează
idontgiveafuck2344
în 16 August 2015 | idontgiveafuck2344 întreabă:

afara este foarte cald. Ce aș putea face in casa ca sa nu ma plictisesc. FUNDA

6
Răspunde Raportează
SorinaTeo
în 15 August 2015 | SorinaTeo întreabă:

Care dintre voi ati fost la Aprilia Park? Imi recomandati sa ma duc? Voua cum vi s-a parut? Funda!;)

1
Răspunde Raportează
SorinaTeo
în 14 August 2015 | SorinaTeo întreabă:

Am o intrebare : Ce stranduri din Gorj cunoasteti? As vrea cat mai multe raspunsuri!; ) Raspunsul cu cele mai multe stranduri primeste funda!; ) P.S. Scuzati categoria, dar e cea mai vizitata....? (mai mult)

0
BiancaAlecsandra
în 13 August 2015 | BiancaAlecsandra întreabă:

Imi explicati cum se joaca jocul ala cu ghicit obiect Black Magic se numea. Am auzit de el dar as vrea sa stiu cum se joaca... Funda

0
TheoP
în 13 August 2015 | TheoP întreabă:

Ma intrebam daca a participat cineva la GISHWHES?

1
Răspunde Raportează
korenix
în 13 August 2015 | korenix întreabă:

Se face drag race in Tulcea luna aceasta? Si daca da cand? Fundoi!

1
Răspunde Raportează
djrrbr12
în 11 August 2015 | djrrbr12 întreabă:

Buna ziua am si eu o intrebare? Cat ma costa un majorat modest in jur de 30 pers in zona berceni bucuresti sector4 urgent? !

2
Răspunde Raportează
AlexSonic
în 11 August 2015 | AlexSonic întreabă:

Cine stie daca se poate inchiria biciclete in Arad..si daca se poate, de unde?

1
Răspunde Raportează
Daniel_Tudoran_2000
în 10 August 2015 | Daniel_Tudoran_2000 întreabă:

Hello! Stie cineva daca a inceput balciul de la Tecuci? Daca nu a inceput, cand incepe? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
FriendsShow
în 10 August 2015 | FriendsShow întreabă:

Salut.in curand va fi ziua mea, vreau sa mi- o fac in centru vechi din bucuresti, dar nu prea stiu unde sa merg. Vin cam 6- 7 persoane, iar bugetul meu este de 200- 250 de lei. Unde as putea merge pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anamariiiaa3
în 9 August 2015 | anamariiiaa3 întreabă:

Este prea frig la 24°C sa faci plaja? Apa marii este prea rece?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2015 |

Hi! Am văzut mai demult un articol pe net al unui elev/student din România care a făcut o excursie în Japonia și Coreea de sud iar acolo și- a scris impresiile, cum a calatorit, șederea, ce a...? (mai mult)

0
Lupu_Malvi_1961
în 7 August 2015 | Lupu_Malvi_1961 întreabă:

Buna vreau sa organizez o petrecere cu prietenele pt ca asa facem noi inainte de a incepe scoala a venit randul meu idei mancare muzica jocuri activitati invitatii etc funda.

1
Răspunde Raportează
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • StimabiluI
    trimisă pe 26 August

StimabiluI întreabă:

Am observat întâmplător că un user cu vechime și activitate, mai ales la această categorie, a fost suspendat pe durată nedeterminată, adică executat în mod irevocabil, nici istoricul activității...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • FatimaS
    trimisă pe 26 August

FatimaS întreabă:

Dați- mi, vă rog, dacă se poate, o idee de a fugi de acasă sau să îmi găsesc mai repede un job/cineva cu care sa fiu impreuna si sa ma ia de aici, să plec din acest mediu, unde am suferit ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 9 ore

LisaJulie întreabă:

Cat de cenzurat este internetul in China și Rusia ( pentru cei care au fost acolo sau cunosc persoane care au mers )?
    14 răspunsuri
  • GEORGIANA3489
    trimisă acum 12 ore

GEORGIANA3489 întreabă:

Buna dimineața, am cumparat niste pastile "Bactolift urinar" si avea recenzi bune. Spune ca e bun de infectie urinara.Nu am avut curajul sa le incep momentan deoarece imi este frica sa nu imi afecteze...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.560
  • Întrebări: 3.950.144
  • Răspunsuri: 17.632.844
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 22 minute
Ce zici de un quiz?
Singur acasa

Singur acasa

Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)

Start quiz
Categorii
  • 651.809 Adolescenţi
  • 55.480 Afaceri & Financiar
  • 22.856 Artă şi Cultură
  • 72.618 Auto & Moto
  • 144.184 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.926 Carieră
  • 20.302 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.688 Conversaţii