Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Vreau sa imi dati niste idei pentru jocuri de afara. nu mai am deloc idei. pe langa nume, vreau sa stiu si cum se joaca. va rog frumos help me.:X dau fundita:X:. m-am saturat de ascunsa, carti, sau prinsealea....? (mai mult)
As dori sa va cer o parere, dar fara mistouri va rog. http://oi54.tinypic.com/4vkec8.jpg Va place? Sapca este una cumparata. Vesta+ gluga, facute de mine. Esarfa-din...? (mai mult)
De ce atunci cand vede cineva la o intrebare ca are minim 5 raspunsuri nu mai intra sa o citeasca pe toata? ( crezand ca s-a acordat deja funda? ). Unii raspund doar de dragul fundelor si vor mereu sa fie...? (mai mult)
Se pot imblanzii papagalii dar acasa? daca da.cum? FUNDa
Unde pot gasi laptop-uri la pret mai convenabil dar din ploiesti?
Cine stie cand este intalnirea bobocilor din Blaga (Bucuresti)?:d Vottt si funda la primul raspuns >:D
Cum pun mouse la blog? exista vreo setare din setari funda :D
vreaus a fac un website, dar nu am idei... va rog spuneti-mi daca veti idei de websituri care sa fie cat de cat interesante si cautate!
aveti idee daca exista un program care sa il pot folosii pentru parolarea unuii singur folder?
TPU cum va vi vremea maine in Constanta? Va fi cald? Va ploua? Cineva mi-a spus ca va fi furtuna si eu vreau sa merg la plaja :(( Funda
Cum se numeste acea melodie a Rihannei care suna am asa:ram papapam ram papapam ram papapam... FUNITA.
Motorola w220 codat pe orange imei :354795-01-996633-9-62 ma ajuta cineva sa il decodez pls?
Vreau sa stiu va rog de unde as putea descarca intreaga serie cu leana si costel! Va rog foarte mult! Dau funda! Am nevoie!
Stie cineva urmatoarele versuri? Am sa le scriu cum le stiu si asa vrea ca voi sa'mi scrieti cum e corect: There will always be: "Lie" in belive, "Over" in lover, "End" in friends, "If" in life. ...? (mai mult)
Buuunna tppu:x! tocmai am aflat ca sunt bobocica in Dante Aligheri din Bucuresti:X invata careva d aici in Dante:>? daca da dati id`u p pv:X:X:X
Se poate afla vechimea ID de mess? si daca da cum?
Hey cand intru pe facebook imi apare Account Temporarily Unavailable Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes....? (mai mult)
Bunna :].; x cum e tunsa fata din acest video : http://www.youtube.com/watch?v=0iB4Sp3zdqE& feature=fvsr? vreau sa imi schimb look`ul si as vrea sa arate ca acesta.Eu am parul in scari si am breton.:)...? (mai mult)
Pe ce site au aparut repartitiile la licee?
Hey, la ce medie generala se poate lua premiul 1, 2, 3? va rog ajutati-ma
Vreau si eu un program online de stergerea cosurilor si schimbarea culorii ochilor. Funda :x
As vrea un nume de papagal dar mai deosebit adica nu coco sau din astea, dau fundita.
La ce episod a ajuns Nini pe Disney Chanel?
Papagali mei au murit si m-am atasat mult de ei ce sa fac, dau funda.
Cine a intrat la Mihai Eminescu-Stiinte Sociale sa-mi dea id de YM pe privat! Rog!
Exista vreun site unde pot gasi raspunsurile din mate 2000 partea 2? dar raspunsuri de la recapitulare finala ca in culegere nu sunt. funda clar pentru link sau orice
Buna TPU.Peste o saptamana ma duc la mare, dar am cateva vanatai.Cum scap de ele?
Funda! Ati mai fost in vacanta in Baile Felix? Se merita? Si care e cel mai bun hotel cu piscina de pe acolo? Multumesc anticipat.
Stiti cumva magazine ieftine de tesaturi, mercerie si inramari goblenuri in pitesti?
Ce este tesutul epitelial
Cum imi pot decora telefonul? gen sclipici? Funda si vot celor mai bune idei:) P.S.Alte idei in afara de sclipici:D
Cum imi pot decora telefonul? gen sclipici sau altceva? Funda si vot:)
Buna :-* Am si eu o problema. Azi cand am intrat p internet, am observat ca mi-a disparut bara de sus unde sa scriu site-ul si nu mai imi apare acel buton sa imi apara site`urile :| Va rog ajutati-ma....? (mai mult)
Hey buna! La ce licee ati intrat? Pe ce profil? Dau fundita daca, printr-o coincidenta, ati intrat la acelasi liceu ca mine. :D
deci am intrat la un liceu care nu imi prea place, si sunt singura care a intrat acolo [de la mine din clasa si din scoala ma refer] si acum stau sa ma gandesc sa ma transfer, dar pentru a ma transfera...? (mai mult)
Hey cine ma poate ajuta si pe mine cu niste poze sau background la missbimbo? cine imi poate da un site pentru asa ceva sau daca imi spune cum se fac pozele de la avatar sau background-ul primeste FUNDOII...? (mai mult)
Dypa voi care este cea mai frumoasa voce pe care ati auzit-o?
Help! help! help! La mess nu mai vrea sa mi se conecteze! zice ca e parola gresita dar pe celalalt id de mess unde am putini in lista ( nu pe toti de pe celalalt id) mi se conecteaza! Si am aceleasi parole!...? (mai mult)
Ce lecturi sunt in clasa a 10-a/profil umanist?
Ce masina este asta? http://www.freefoto.com/images/21/41/21_41_4---New-York-City-Taxi-Cabs_web.jpg Marca exacta. n-am vazut masini din astea prin Romania, doar prin USA
Intrebare doar pentru cei care joaca FarmVille. Se pot muta animalele in ferma cealalta adica in English Countryside?
De unde imi pot lua o sapca in ganu asteaiahttp://www.google.ro/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_uB4XtJOIM5Y/TPMRw28nv7I/AAAAAAAAAO8/lPBPI1J9nlc/s1600/Cincinnati-Reds-Authentic-On-Field-Alternate-59FIFTY-New-Era-Hat-1.jpg&...? (mai mult)
Buna dati-mi si mie un site unde pot sa descarc melodi in afara de fisierul meu dau funda
Cine are cele mai multe funda? :D Sau, cate funda aveti?
Intrebare doar pentru cei care joaca FarmVille. Daca scot ceva din gifts(cadouri) mai pot sa il pun inapoi?
Daca lumea ar fi cum ai vrea tu, cum ar fi? Va rog fara raspunsuri care nu isi au locul lor aici
Cine imi poate da un site de unde pot descarca soft pentru nokia 7390? ca nu vreau sa-l mai duc la reparat funda :)
Am citit o carte scrisa de un autor francez in care aparea cuvantul "lanscheneț" si scria ca este un joc de carti.Cum se joaca?
Cine stie un site cu tutoriale pentru levitat (cat mai bune si mai reusite) FUNDA!
Cine stie un site pentru descarcare gratis a aplicatiilor pentru ipod touch? mersi mult, panglica pentru raspunsuri bune! scuze pentru categorie
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti