Am nevoie de niste sugestii pentru. un nume de grup de pe clopotel.ro.In el vreau sa fie vorba despre distractie.Plz, ajutati-ma!
Sall all :D Cum va place mai mult melodia asta in engleza http://www.youtube.com/watch?v=w55Nib4uf1U sau in spaniola http://www.youtube.com/watch?v=a8Rwz6zBJSE :D astept raspunsuri
Este vara si suntem in vacanta! Acum esti in fata calculatorului si citesti aceasta postare! Probabil vrei sa iesi afara sa joci un fotbal, baschet, sa practici o activitate, sa iesi cu un prieten/prietena...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati? am 15 ani si imi place sa citesc!
Hey! Care este cea mai buna bere care a-ti bauto, si o poti cumpara din Romania? Dau si Fundita daca asta vreti.
Ce inseamna p. s? vot :):)
Dau Fundita Celui Care Imi Da Un Serial Number Nu VideoClip De Pe TouTube Pentru Mount And Blade Whit Fire And Sword, am nevoie de el urgent!
Sall ma uit la Robotizi MO si FOCA si vreau sa le descarc toate cele 25 de clipuri de la ep 0 pana acum la ep24 de unde le pot lua. dau funad
Se v'a trasmite live Concertul Bon jovi la antena 1? plzz answer me [-o
Ce jocuri beta mai stiti?(ca club penguin sau pandanda)?
Buna! Era o melodie de copii care la inceput parea cantata de Florin Salam, si apoi incepea ceva mai ritmica si in gen arab. facea cantaretul niste sunete mai ciudate si aoi zice "Da da da" Stie...? (mai mult)
cine stie cum se cheama melodia de la "totul pentru dans" cand rocki si cici danseaza cu invitatul lor special TY?>? FUNDA! PLEASe
:D. Cum pot sa vad posturi tv cum ar fi pro tv antena 1 online :DD? Stiti vreun site?
Buna TPU. uitati aici un site cu un catalog avon. http://www.avon-cosmetice.com/brosura-online/315-brosura-avon-campania-nr-11-din-2011-valabilitate-28072011-17082011 pe ultima pagina sunt niste lacuri...? (mai mult)
Este cineva care merge azi la concertul Bon Jovi? Daca da, pe la ce ora va duceti? Am inteles ca accesul se face incepand cu ora 15(asa scrie pe bilete), dar concertul incepe doar la ora 20. Stiu ca...? (mai mult)
Dau Fundita Celui Care Imi Da Un Serial Number Pentru Mount And Blade Whit Fire And Sword, am nevoie de el urgent!
Dau Fundita Celui Care Imi Da Un Serial Number Pentru Mount And Blade Whit Fire And Sword! Repede, am nevoie de el urgent!
Am 19 ani bacul luat caut un job in Ploiesti. cine ma poate ajuta ma gaseste pe florin_snoop_dogg2000. Multumesc :D
Hei TPU.Care dintre voi sunteti nascuti in august? (ziua, luna, anul)( Care e in aceeasi zi cu mina dau funda)
Pe data de 21 iulie plec la munte, si nu mai am rabdare pana atunci. Ce sa fac pana atunci ca sa nu ma plictisesc? Funda pentru cele mai multe idei:)
Pentru cei care au facebook... As vrea sa imi dati sh mie niste comentarii sau/si likeuri pe acest cont http://www.facebook.com/profile.php?id=100000224203166... funda la cele mai multe likeuri/comuri? (mai mult)
Cine sunteti nascuti in luna septembrie? spuneti si anul.cine e in aceeasi zi cu mine funda!
Care imi da si mie un link bun pentru wwe raw vs smackdown 2011 pentru PC sau pentru wwe raw vs smackdown 2010 tot pentru pc? Dau funda pentru linkul care chiar este bun si merge :d
Salut care a jucat BATTLE FIELD spuneti-mi si mie ce parola sa pun dau FUNDA
O intrebare de metin pls cei care se pricep sa raspunda:Se merita sa dau fms+9 pm -4 pc+5 ciobit de tot pe securee +9 cu war+2 si fatala+2
Este adevarat ca anul acesta festivalul Callatis din Mangalia se va tine la Roma?
Sal TPU.as vrea sa stiu daca platesc ceva pentru programul power dvd 2011 ca de fiecare data cand inchid un film imi scrie 5 $. dau funda+
TPU! La inceputul lui august plec intr-o tabara. Cam ce jocuri am putea sa jucam seara (gen: adevar si provocare) si sa explicati cum se joaca. Mentionez ca avem varsta de 13-14 ani. Cel mai bun...? (mai mult)
Ce sa fac atunci cand sunt plictisita?
Voi ce faceti in timpul liber? Jucati ceva, ce jocuri jucati?
Am fost de curand la un hotel din Bulgaria iar echipa de animatie facea in fiecare seara cate un show. In prima parte era muzica de copii, si sunt unele melodii care nu stiu cum se numesc. Era...? (mai mult)
Sall imi puteti spune si mie ca ma plictisesc de moarte aici la tara spuneti-mi ce sa fac daca imi spuneti sa ma urc pe cusca porcilor am facut-o! dau funda+vot
Cine s-a uitat la telenovela Esmeralda?
Buna TPU as dori si eu sit de facut bratari ale prieteniei va rogg ca m-am saturat de aceleas modele de pe youtube. multumesck Dau funda pentru cele mai bune situri
vreau si eu teme pentru nokia 5200 cu litera R.plz daca se poate funda! si vot:D
Pe ce melodie a intrat Lucian Bute aseara?
TPU! Voi ce faceti cand afara este o zi foarte calduroasa, este zi de week-end(sunteti cu parintii acasa), va plictisiti si va este mai presus de asta si cald? Astept raspunsuri. Ofer fundita pentru...? (mai mult)
Mi-ati putea spune cum sterg un album pe www.facebook.com :D? MErsi :*
Hey buna vreau sa va zic ca de cateva saptamani caut cartile twilight si nu le gasesc as vrea si eu sa le citesc dar oriunde ma duc aud "nu avem ne pare rau " sau "poftim? ce sunt alea? nu am mai auzit...? (mai mult)
In fiecare weekend ai minivacante la costinesti.servicii premium.transport autocar asigurat din iasi.pret inf.140lei/pers.tel; 0769279377-iasi
Unde pot face gratuit volei ( in botosani ) am 13 ani :D:D:D funda pentru cel mai fain loc :X:X
Ce trebuie sa am ca sa am radioul meu deschis 24/24 ore am nevoie de host? si ce fek de host? cat costa unu? il pot downloada gratys, de unde? merge cu pk stins? Mss=fundytsa:-*
vreau si eu niste status-uri de fite pentru fete fitoase... dau funda:X:X:*:*
FUNDA! hei TPU! ㋛ Am si eu o intrebare :), in ce episod din naruto shippuden moare Deidara? ㋛
Http://superbele.blogspot.com/ A aparut partea 2. Ce parere aveti?;;)
Salut am un coleg in clasa care m-a sunat dupa nu stiu cat timp. Sunt foarte bun prieten cu el dar nu asta e ideea. La telefon a raspuns un taran cu rime de **** sti dc ma duc la spital? ca ma doare...? (mai mult)
Cine imi da o lista cu niste nickuri pentru un joc. Metin. nu RO, are fundiţă, dar sa nu fie nume din alea. Noname sau Nonick. intelegti voi dar vreau sa inceapă neapărat cu "N". nişte exemple...? (mai mult)
Credeti in perfectiune? Esista a existat sau va exista ceva perfect?(Cand zic perfecy zic perfect din toate privintele). Eu zic ca nu a fost, nu este, nu va fi ceva perfect.
Buna TPU :d :*. Cum pot sa imi cumpar teren pe CityVille? Am 26, 777 coins si 9 chas. Decii :-? cum imi cumpar? pe ce dau?:))... Mersi :*:* Fundaaa
Ce parere aveti? http://www.youtube.com/watch?v=oZ_VRbfgsyc&feature=related
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?