imi imventati si mie niste iduri de mess care sa contina numele lorena, lolo sau Cobzariu Lorena plizz? dau funda!:D
As vrea si eu niste nume pentru facebook de la numele Alina. funda
Cine imi poate spune si mie un acrostih pentru cuv VACANTA? Dau fundita la cel mai bun raspuns
As vrea ca cei din satu-mare intre varsta de 12-15 ani sa ne intalnim cu bmx-urile si daca chiar sunteti incepatori sau experti! As vrea sa ne intalnim pot veni si cei cu MTB sa ne invatam ceva scheme...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune skate-uri si cele mai slabe? :>
Imi poate da si mie cineva site-uri cu poze mari ( hd ) Fundita pentru cel mai bun site...:d
Buna Dragii mei de pe T. p. u astazi am fost la cumparaturi si mi-am luat un televizor cu plasma de 80 cm LG si vreau sa va spun daca consuma mult curent, colegii mei de la lucru spun ca da si altii...? (mai mult)
Care e cel mai misto joc din lume cu dowloand? FUNDA+VOT
Buna *.*!` Vreau sa vad niste tutoriale interesante despre make`up, hair stil. Ma puteti ajuta "."?`. Dau funda la cele mai multe si la cele mai interesante tuoriale. Ms anticipat :X!`
Pentru cei care jucati lady popular imi dati si mie un cont de nivel mai mare...promit fundita :-*
Cati ani de studiu se fac la Facultatea de Drept?
Ce jocuri de carti cu un jucator stiti?
Ce site-uri bune de TV Online stiti? As vrea cat mai multe pareri. Dau funda
as vrea sa stiu un program sau o adresa unde sa aflu daca oamenii de pe mess sun pe invizibil:-d! dau fundiza:D
Mare-i gradina ta Doamne de prostii:(Dne sunt niste handicapati care daca zici ceva grasit repede sar cu gura zicand"ce proasta esti fata"sau ceva de genu cine vrea mai multe ex sa intre pe pen-ultima mea...? (mai mult)
Am auzit ca Bleach movie 4 apare vara asta dar cam prin ce luna?
Funda+vot.Am nevoie de un program BUN pentru facut clipuri.Stie cineva? Dar nu vreau chestii precut movie maker sau prostii dinalea... vreau sa fie ceva mai complex.
Credeti ca in Romania, examenul de bacalaureat este mult mai dificil decat in Europa si SUA?
Ce jocuri faine stiti? FUNDA+VOT
Funda! Am nev de un program cu care sa selectez anumite secvente dintr'un filmulet.sa le tai sau ceva in gen.imi recomanda cineva ceva?:D
Ceva comedii tari > dau funda multumesc
Vreau sa stiu si eu cam ce se face la aerobic, adica ce sporturi si ce activitati se practica. As mai vrea sa stiu daca se fac dansuri si daca se fac ce fel de dansuri? DAUU FUNDAAA
Am nevoie de un mesaj de felicitare cu ziua de nastere pentru un baiat...,,,, as vrea ca mesajul sa fie foarte haios,,,,,, cel mai hazliu mesaj. primeste funda...
ID lui Bieber a fost desconspirat! Cine il vrea? Bieber_bluegreen@yahoo.ro
Caut o bicla mai buna DHS. Ceva nu stiu un Jumper Bmx ceva de astea mai misto.Am cautat da nu pot sa ma hotarasc.
Http://superbele.blogspot.com/ Cum vi se pare?;;)Vreau raspunsuri sincere.Scuzati greselile gramaticale.Eram foarte grabita si nu am avut timp sa verific.
Buna TPU-enii! N'am intrat de muult pe aici :D! Am nevoiee de statusuri noi si ceva mai originalee; x! Fundita si la restul vot!:*
Cum fac sa vad videoclipurile pe niconicovideo.jp?
Hei, imi puteti da toate melodiile de la Tokio Hotel din albumul Humanoid?
Am nevoie de un program de muzica ge magix music maker dar nu mai stiu de unde sa-l iau am cautat pe google(pentru cei car nu vor sa scrie cauta pe google duh...)sau daca imi recomandati alt ceva de preferat? (mai mult)
Ce v-a speriat cel mai mult in viata?
imi scrieti va rog frumos schemele cu bicicleta in ordinea dificultati cu denumire si explicatie. funda. mersi.
Deci... Din cei care ati vazut TWILIGHT.Care vi se pare mai frumos Edward sau Jacob(Jake)>Funta:D...Pt cea mai buna parere:P:D:*:X~.~
Hi people!:) Voi ce faceti cand va plictisiti? Eu stau pe TPU :D
Care e cel mai tare joc pe care l-ati jucat vreodata dowloandat desigur si free adica nu cu bani? FUNDA+VOT PLZZZ raspunde-ti
Salut, dc cand vreau sa bag pe cineva la prieteni pe skype imi zice urmatoarele:Nu pare sa aveti o conectiune activa la internet. Dau funda
Datmi si mieh un cont pe IMVU...cu multe haine, da nu unu de noob... dau funta:X
Care a fost cel mai lung drum, pe care l-ati parcurs pe jos? De unde pana unde si de ce. :)
In cat timp imi creste parul daca ma dau cu ulei de ricin?
Hey! Va rog spuneti-mi si mie cum pot sa imi recapat tarola la id, pentru ca acum cateva saptamani am incercat sa o schimb si mi-a mers dar dapa ce am vrut sa intru pe el dar imi spunea ca parola nu este...? (mai mult)
Azi sunt darnica si dau funda la primul raspuns, dac vreti, trebuie sa spuneti:Eu vreau, multumesc.
Buna! Imi puteti alege un film din lista asta? Eu nu ma pot decide. http://filmeog.net/toate-filmele-online/horror/
care ma poate ajuta sa imi spuna cum sa fac un efect de lumini:) dau fundita cine imi spune cel mai complex
Imi puteti da un cod webkinz nefolosit? dau funda dar sa nu le foloseasca ceilalti
Hey...este adevarat ca : cine mananca mult si des nu se depune pe el?(adica nu se ingrasa)? funda. justificati putin va rog!
Imi puteti explica totul despre AdSense? Cum se foloseste, cum se incaseaza banii etc.[pe blogger].
cine stie un program de editat poze online unde sa imi fac fundalul unei poze gri, de ex av meu, sa ii fac fundalu gri. mersi :X:X:X
Vreau sa imi deti si mie exemple de filme triste de dragoste(nu vreau ineaparat de dragostea dintre 2 oameni :om-animal, animal-animal, mama-copil). Sau filme de comedie super amuzante. Funda...? (mai mult)
vreau sa scriu o carte cu o poveste despre o adolescenta cam de 17-19 ani, insa nu prea am idei.ma puteti ajuta?
Imi ziceti va rog frumos ce inseamna parte secundara? Am cautat peste tot si n-am gasit. Funda la cel mai bun raspuns iar la restul' vot.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
Misteriosul333 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!