NU. Insectele nu sunt animale, din alea am trosnit cateva, chiar azi un gandac din cel scarbos... Bleaaaah!
Dacum , caini pisici inaripate ...cand circuli pe drumurile din tarisoara noastre... dai peste animalute
.
Insecte de cate ori am ocazia, insecte din cele scarboase, nicidecum albinutze sau fluturasi! Atat!
Da, un sobolan...stai ca mi-am adus aminte.am omorat un catel, un schnautzer-avea saracu vreo 3 luni si eu vreo 19 ani. i-am taiat urechile si coada.pe timpul noptii, din cauza durerilor si a anesteziei -a inceput agonia. l-am gasit dimineata cu capul intre perete si piciorul scaunului, mort! imi pare rau, dar nu prea aveam experienta si trebuia sa practic cu ceva si pe ceva.
Nu am omorat niciodata unul, doar odata am ajutat la taierea porcului de craciun cand eram in Romania
Nu as face asta niciodata! Imi plac animalele foarte mult si chiar si cele care nu-mi plac, nu as putea sa le fac vreun rau.
Pe autostrada am calcat un animal neatent care nu s-a asigurat cand a trecut, nu stiu ce era, la 160km/h a fost imposibil sa-l vad d'apoi sa-l evit ca mi-a sarit practic sub roti, altfel n-as atenta la viata unui animal decat in cazul in care pune viata mea sau a altora in pericol. Am calcat si o cioara de pe sosea in serpentinele dinspre sf. Andrei si sa nu spun cate insecte lesina pe parbrizul meu si ale naibii ma doresc asa tare ca nu vor sa se desprinda de parbriz decat cu rascheta, cred ca aveti aceiasi problema cu insectele care se arunca-n masini de parca ar avea sanse sa ne rastoarme.
Da, am reusit cu usurinta sa criogenez o pisica. Eram mica si am crezut ca daca o pun la congelator o voi putea pastra pentru tot restul vietii
Iubesc animalele, dar din pacate da. Multe in trecut si prezent si nu vad sa se schimbe ceva in viitor Din pacate "pet-ul" meu tine mortit sa-si omoare prada singur ca sa manance, altfel moare de foame... Nu-i plac conservele, asa ca n-am de ales
Numai bine, Shin.
Nu!Iubesc mult animalele
Imi e mila si sa dau in ele dapai sa le omor
Animalele sunt si ele finte.
Da, muste, tintari, gndaci tot felul! dar animale ca pisicile, caini, cai, lei, elefanti, corbi nu dar am ucis odata un dinozaur se pune
Am omorat un pui de curca cand eram mai mica, din gresala...insa nu am fost prea afectata
Doar paianjeni.de cele mai multe ori incerc sa ii omor, dar de frica, ii ratez.
brrrr.periculoase animale!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: