| Parintele a întrebat:

Ai ucis vreun animal?

Răspuns Câştigător
| eeeeeeeeee a răspuns:

Am calcat din greseala un pui cand eram mica.

69 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm... tantari, paianjeni si tot felul' de insectebig grin

prfml
| prfml a răspuns:

Nu si nici nu prea mananc carne. Nici insecte nu omor, chiar daca mai vad cate una prin casa, o iau cu hartie igienica si o indepartez. Imi plac animalele foarte mult.

Anna
| Anna a răspuns:

Nu am omorat decat gandaci, paienjeni, viespi.etc.N-as fi in stare sa omor cu sange rece nici un sobolan, oricat de groaza si scarba mi-e de ei.

prfml
| prfml a răspuns:

Nu si nici nu prea mananc carne. Nici insecte nu omor, chiar daca mai vad cate una prin casa, o iau cu hartie igienica si o indepartez. Imi plac animalele foarte mult.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu. nu as putea sa ucid un animal pentru ca si ele sunt fiinte ca si noi :X

Răspuns utilizator avertizat
Shin
| Shin a răspuns:

@moonY: Hai mai... ce-ai cu sarmanele animalute? (insecte tongue ) Nu sunt si ele tot date de la Dzeu? Iti garantez ca daca ai sta sa studiezi un paianjen (tarantula tongue), nu ai mai avea aceeasi parere proasta happy (vezi ca ti-am raspuns si in threadul cu GO-ulwinking )
Numai bine, Shin.

| moonY a răspuns:

rolling on the floor am citit.
ooooh mfg... tu chiar vb serios cu tarantulele.am avut si eu ceva experiente cu studierea paianjenilor, dar nu m-am vindecat.
si ce sa mai studiez? ca doar ma gandesc la ele si deja tremur.

Shin
| Shin a răspuns:

Pai sa-i vezi mai de aproape tongue Infrunta-ti frica! Pune mana pe una laughing
Daca vrei, te ajut; P SERIOS! happy
Shin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emil-nu pot zice nimic, vad ca poporu te sustine.mea culpa! noroc ca nu sunt vraci de oameni!

| moonY a răspuns:

Shin. tu vrei sa ma omori, nu sa ma ajuti!

Shin
| Shin a răspuns:

Promit ca Mishu o sa fie cuminte! Bag mana in foc... sau mai bine zis in terariul tarantulei tongue Nu te da batuta, infrunta-ti teama laughing Ai sa fii perfectly safe, promit! tongue
Shin.

Shin
| Shin a răspuns:

Promit ca Mishu o sa fie cuminte ! Bag mana in foc... sau mai bine zis in terariul tarantulei tongue Nu te da batuta, infrunta-ti teama laughing Ai sa fii perfectly safe, promit ! tongue
Shin.

lolita
| lolita a răspuns:

Da, pe fostul meu iubit rolling on the floor. din cate imi amintesc eu alt animal nu am omorat.

| kake a răspuns:

Sunt curios cati din cei care nu au omorat si nu vor omora niciodata un animal sunt vegetarieni. Pentru ca daca nu sunt atunci am o veste proasta pentru ei: au omorat multe animale!

Eu unul am taiat cateva gaini la viata mea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu.Eu iubesc animalele foarte multlove struck Imi e mila numai sa dau in ele dapai sa le omor.happy

| realista a răspuns:

Un soarec!

| cristina_6456 a răspuns:

Am ucis sarpe deoarece vroia sami muste catelusul

| covexrobu a răspuns:

Da soareci am omorat unul dand cu lopata in el pe altul l-am calcat. Vreo 2 pisici tot pe drum. Cand am dat peste prima m-am uitat in oglinda si facea ca pestele pe uscat dar am mers mai departe. Pui de gaina vreo 2 am mai decapitat inca pe atatea gaini. de insecte nu zic ca nu pot sa numar din cauza ca atunci cand mergi cu masina dai peste foarte multe pasari. Am mai atins si vreo 2 caini dar usor de tot deci nu au patit nici caini si nici masina nimic. Aveam un prieten care prinde pisicile le ungea cu motorina si le dadea foc si pisiciile o luau la fuga pana cadeau late. dar eu inca nu am facut asa ceva.

| blackkrose a răspuns:

Da..cand eram mai mica hamsteru sad...(ma jucam k el in camera si din greseala am calcat pe el )am plans o sapbig grin

| blackkrose a răspuns:

Da..cand eram mai mica hamsteru sad...(ma jucam k el in camera si din greseala am calcat pe el )am plans o sapbig grin

| dulshe a răspuns:

Un soareclaughing

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Dau cu spary de gandaci cand vin pe coloana! Asta face parte din supliciile vietii la bloc si vecinii nesimtiti care nu vor sa dea banu' sa facem instalatia!

| cici_6785 a răspuns:

Da, cand eram mica am aruncat o pisica de la balcon (etajul 8)si a cazut cu burtica in gard si saraca a murit. Dar si a mea matusica a facut acelasi lucru... numai ca ea nu era mica... Pisica era toata neagra si copiii imi spuneau ca noaptea se face strigoi si de frica am aruncat-o ca nu aveam curajul sa cobor 8 etaje cu ea pe scari? Daca la etajul 4 se transforma in strigoi?

| Timishan a răspuns:

Sa ne intelegem, ...Insectele nu sunt animale. big grin Da!, am omorat; broaste, soparle, doi sobolani (dar la interval destul de mare unul de celalalt), un soarece, pesti pescuiti (dar cu foarte multa mila, ca deja eram mare, 17 ani si ceva, in `95), si probabil un iepure ori pisica, cu masina (intre Timisoara si Gearmata, in `06), ca n-am oprit sa vad ce era, ...si de foarte multe ori in mintea mea, o multime de tembeli, de la cunoscuti (niciodata prieteni buni si membrii familiei, rude), la politicienii lumii.Si, pana in momentul de fata, nu m-a ispitit nimeni pe aici pe TPU. tongue laughing big grin

| kukubau a răspuns:

Hmmm... 2 pui de gaina cand eram mic(din joaca), o gaina taiata (de foame), 3 soareci mici (din casa), cateva muste, multi tantari, 2 broaste (de cunoastere, biologie), 2 soparle si un sarpe (teribilism) laughing asta e, am marturisit, ma simt usurat.tongue

| DouaPuncteD a răspuns:

Nu. doar cativiva gandaci, paianjeni...in nici un caz animale de genul pisica sau catel.in nici un caz

| Annitu a răspuns:

Ce conteaza?
u cred ca ai ucis 1000000000000 de animale! phbbbbt

Întrebări similare