Nu iti trebuie un telefon cu o camera de minim 2mpx pe touchscreen sau peste 3 asa cu butoane
Si eu l-am luat si nu imi merge dar nu stiu sa-l dezactivez
Ie super bun, folosestel cu curaz si eu il am, ce dor nu o sati zboare telefonul in aer!
Gasesti aplicatia aici free http://www.iaplicatii.com/2011/10/x-ray-scanner-gratis/
Exista o aplicatie dar nu este adevarat faptul ca are raze x, pe camera vezi imaginea mainii tale cu u schelet fals de al tau
Paote voua nu va merge mie imi merge mi l-a facut un prieten mai mare ca mine l-am rugat frumos. insa mi la trebuit doar pentru cipsuri cu bani sa vad in care sunt bani
Aloo, smarties, programului nu-i trebuie raze x ca sa detecteze trupurile si sa le transforme in animatii flash miscatoare de forma corpului si de culoarea pieii, trebuie doar o camera cu autofocus, ceea ce au majoritatea telefoanelor.Pana acum nu am vazut doar pe iphone aceasta aplicatie ruland corect.
Nu merge pt.ca trebuie sa ai sistem de operare si doar pe tel-efoanele alea performante merge sau pe tablete e.telefon(Lg optimul l 7, 8, 9 etc.)de aia nu merge ca si eu am incercat.Eu am tableta dar din pacate nu am camera in spate.
Bogdaninteligentul întreabă: