| AxyAxii a întrebat:

Am un catel(este fata) si nu stiu cum sa ii pun numele, astept sugestii big grin

Răspuns Câştigător
| Sofffie a răspuns:

Numele meu preferat este LISA :X sad

Poti sa ii pui

Liza
Bella
Puffii

Pufilica

Zora

Maronik

Dragonica

Sau un nume care sa fie usor de rostit, usor de retinut. Eu cand imi botez un caine ii dau nume dupa o caracteristica a lui, sau dupa o trasatura din comportamentul lui. Sti deja comunele nume Pufulet, Pufisor la un caine care are parul mai mare. Un caine care fura incaltamintea tot timpul l-am botezat papucel.

Iar daca este cel din poza, este suuper draguteeeel frumuseeeel:X

17 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Buna :
Bellakiss
Lizy
Lety
Sasha
Tina
Arabelakiss
Cita kiss

| andreeaaa1 a răspuns:

Buna! Mie imi plac foarte mult:
Sasha
Lady
Daisy
Lessie
Katie
Blacky
Sophie
Lucy

| BlackVeil a răspuns:

Inis

| mika a răspuns:

Bella, leica big grin

| freehugs a răspuns:

Eu am un catel si i-am pus numele Google laughing
Poti sa ii pui:Lola, Loly, puca, cora, didi, nora, axa, cici, gaga laughing. fufy, bibi, utza, vichy, riri

| ZeDe a răspuns:

Nume de catei cu litera A :

Aladdin, Alastair, Alberto, Alda, Alden, Aldo, Alexander, Alexis, Alfafa, Alfonso, Alfred, Ali Baba, Alonso, Aloysius, Alpaca, Alpha, Alto, Alvin, Amadeus, Amigo, Amos, Andre, Andrew

Nume de catei cu litera B :

Bobi, Baron, Barry, Bart, Bartholomew, Barton, Bashful, Basil, Baxter, Beachboy, Beacon, Beamer, Beano, Bear, Beast, Beau, Beauregard, Becker, Bedouin, Beefcake, Beelzebub, Beethovn, Beetlejuice, Beggar, Bellboy, Ben, Bengal, Benjamin, Benji, Bennet, Bennington, Benny, Benson, Bentley, Berkeley Bert, Bertie, Bianco, Bigfoot, Biker, Biko, Bilbo, Bill, Billy, Bing,

Nume de catei cu litera C :

Carter, Coal, Cartwright, Casanova, Casey, Cash, Casper, Caspian, Cassidy, Cecil, Cedar, Champ, Chandler, Chaos, Chaplin, Charles, Chef, Chester, Chestnut, Chewbacca, Chief, Chip, Christian, Christoff, Christopher, Chump, Chunk, Churchil, Clapton, Clarence, Claude, Claudius, Clinton, Clive, Clyde, Cody, Cole, Colin, Collins, Colonel, Colt, Columbo, Columbus, Comet, Conan, Connor, Conrad, Constable

Nume de catei cu litera D :

Doc, Dodger, Domino, Don, Donald, Donalson, Donny, Doogie, Doolittle, Dory, Doyle,

Nume de catei cu litera E:

Elliot, Enzo, Edgar, Edge, Edmund, Edward, Ego, Einstein, Elf, Eli, Elias, Eliot, Elmer, Elmo, Elroy, Elvis, Emerson, Emperor, Enzo, Ernie, Eskimo, Everett

Nume de catei cu litera F:

Falcon, Fiona, Fangy, Fatty, Fatso, Felix, Ferdinand, Fido, Figaro, Flyn, Fonz, Fonzie, Ford, Fordy, Forest, Franco, Frank, Franklin, Franky, Frazier, Fred, Freud, Friday, Fritz, Frog, Froggy

Nume de catei cu litera G:

Grivei, Garp, Gianny, Gaspar, Genie, Grace, Garfield, Gogu, Guppy, Gaffer, Galileo, Gambler, Garfunkel, Gator, Gatsby, Gavin, Gaylord, Gecko, Geezer, General, George, Geronimo, GhostGideon, Gilligan, Gin, Gizmo, Gobble, Goblin, Goliath, Gyddy, Golum, Gomer, Goober, Gooch, Goofy, Google, Gopher, Gordo, Gordon, Gorilla, Gorky, Governor, Greystoke, Grits, Grizzle, Grizzly, Groom, Groucho, Grover, Grumpy, Guido, Gulliver, Gun, Guru, Gusy, Gussie, Gordo

Nume de catei cu litera H:

Happy, Hasser, Harpo, Handsome, Hansel, Hardy, Harold, Harpo, Harrison, Harry, Harvey, Hawk, Hawkeye, Heathcliff, Hedgehog, Hercules, Hippo, Herman, Hermes, Hermit, Hero, Hershey, Hickory, Hindu, Hoagie, Hobbit, Hobo, Hommer, Honky-tonk, Hooch, Hoodlum, Hook, Hooligan, Hoover, Horace, Horatio, HotDog, Houdini, Howard, Howie, Howler, Huck, Hudson, Hugo, Hulk, Humphrey, Hunky, Hunter, Hurricane.

Nume de catei cu litera J:

Jade, Jelly, Jean, Jack, Joy, Jade, Jackpot, Jackson, Jagger, Jupiter, Jaguar, Jake, James, Jamie, Jamieson, Jasper, Jed, Jedi, Jeeves, Jekyll, Jerky, Jerry, Jersey, Jesse, Jet, Jethro, Jim, Jimbo, Joe, John, John Boy, Joker, Jonathan, Josh, Joshua, Judd, Jude, Judge, Jughead, Julian, Jumbo, Junior, Jupiter, Justin, Jons

Nume de catei cu litera K:

Kid, Kelly, Keno, Konto, Kenya, Kuky, Kiki, Keanu, Koda, Kennedy, Kentucky, Kool, Kermit, Kevin, KidKiller, Kilo, Kudo, King, Kipling

Nume de catei cu litera L:

Lord, Laker, Levi, Lexis, Laddie, Lancelot, Larry, Lawrence, Lilac, Leo, Lottus, Lewi, Lewis, Lincoln, Lion, Lionheart, Livingstone, Lover, Lord, Louis, Ludwig, Luky,

Nume de catei cu litera M:

Maduro, Maggie, Mambo, Macho,, Mack, Mackenzie, Macmillan, Miles, Madman, Maestro, Majestic, Major, Malcolm, Malt, Mambo, Mammot, Marley, Marlin, Marmaduke, Marmalade, Mars, Maverick, Max, Maximillian, Maxwell, Mayo, McCoy, Meatloaf, Melvin, Mercury, Mervin, Michael, Mick, Mickey, Midas, Midge, Mikey, Miles, Milo, Miner, Mole, Monarch, Mongoose, Monk, Monkey, Monster, Montgomery, Monty, Mork, Morris, Mortimer, Mouser, Mozart, Muddles, Murphy,

Nume de catei cu litera N:

Nappy, Niko, Nunu, Nana, Novella, Nippon, Niger, Nicuta, Napoleon, Neil, Nelson, Neptune, Neville, Newman, Newt, Newton, Nicholas, Nick, Nifty, Noah, Noel, Nugget

Nume de catei cu litera O:

Oreo, Onety, Oz, Ora, Oliver, Olivierm, Ollie, Ozone, Omar, Orion, Oscar, Othello, Otis, Otto, Outlaw, Ox, Oxy

Nume de catei cu litera P:

Pitty, Pyn, Pretty, Paly, Patrick, Paters, Paloma, Patton, Pest, Paul, Paulie, Petra, Peabody, Peanuts, Peddler, Penguin, Penn, Pepsi, Permod, Perseus, Peter, Phantom, Pharoah, Phoenix, Picasso, Piedmont, Pierre, Pier, Pillot, Pinto, Pip, Piper, Pistol, Plato, Pluto, Poet, Poindexter, Poker, Pongo, Pooh, Popeye, Porkchop, Porker, Porter, Potter, Primo, Princess

Nume de catei cu litera R:

Rexy, Ranger, Raf, Rambo, Rex, Rayn, Randy, Ranger, Repo, Reeves, Remington, Renegade, Reuben, Rex, Rhett, Rhino, Ricky, Rigby, Riley, RinTinTin, Ringo, Ripley, Robby, Robert, Robinson, Rocco, Rock, Rocket, Rocky, Rodney, Rogue, Roman, Romulus, Ron, Roookie, Rooster, Roscoe, Rothschild, Rover, Rudolph, Ruffian, Rufus, Rugby, Rumble, Runner

Nume de catei cu litera S:

Shooter, Scooby, ScoobyDoo, Scooter, Scorpio, Simpson, Scot, Scotch, Scotty, Scoundrel, Scrooge, Senior, Sergeant, Seth, Shah, Shalimar, Shane, Sharp, Shasta, Sheik, Shelley, Shep, Sheriff, Sherlock, Shoeless, Shogun, Shooter, Shorty, Sidney, Siegfried, Shooter, Sigmund, Simba, Simon, Simpson, Sinatra, Sinbad, Sinclair, Singer, Slugger, Smokey, Sneezy, Snooker, Snoopy, Socrates, Soldier, Sorcerer, Speed, Spence,, Spider, Spike, Spock, Spook, Sport, Spot, Sprite, Squirt, Starsky, Steed, Stephen, Sterling, Steven, Sting, Stinker

Nume de catei cu litera T:

Ted, Tennyson, Terror, Terry, Thatcher, Theosy, Theoodore, Trhief, Thinng, Thoomas, Thumpers, Thunderr, Tigger, Titan, Tag Titian, Titus, Toad, Toby, Tom, Tomahawk, Tommy, Topper, Tornado, Trailblazer, Tramp, Tricky, Tristan, Trojan, Troll, Trouble, Trout, Truman, Trump, Tsar.

Nume de catei cu litera W:

Waldo, Willy, Wags, Wallace, Walter, Warrior, Weasel, Weenie, Wellington, Wesley, Whiskey, Widget, Wilbur, Wilfred, William, Willie, Wilson, Wimpy, Winston, Winthrop, Wizard, Wolf, Wolfgang, Woodstock, Woody, Woofer, Wooster, Wordsworth, Wowzer, Wrangler

| VadMelodii a răspuns:

Akitawinking si daca este cel din poza este super dragut :X

| THC26 a răspuns:

Kya, ria, Sony, akira, safira, mafy, zora, kikki, bella, lola, rexy. Funda?

| ONU_2429 a răspuns:

Dollie happy:angryasa o chema pe catelusa mea)

| Adiinna a răspuns:

Deizy

| Deutsa56 a răspuns:

Daisy, Sasha, Chelsea, Lady, Blacky, Tasha, Missy, Princess... Sper sa iti placa ceva.

| Coco_3708 a răspuns:

Boni, Pufy, Toto, Doli, Lelia, Lala, Fifi, Azorica, Sidney, Nancy

| zuzza a răspuns:

Carla este fff frumos
love strucklove strucklove strucksau coco, pufa, betty, deyzy, lola funda?

| kriss_1841 a răspuns:

Sasha, miky si Kuky sunt cele mai frumoase nume pentru catei parerea meabig grin

| OanaKJY a răspuns:

Imi place Lady... ii cutehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-i numele bella

| Pinguinul_8392 a răspuns:

Betty, Ciufy, Pufulici