| cockye a întrebat:

Apocalipsa e reala sau nu?

10 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Da,normal ca e reala.
in Biblie spune asa:,, va fi si un sfarsit!"
sau ceva de genul.deci,o sa fie si un sfarsit al lumii dar nu inseamna ca va fi maine(11.11.2011).
pe net sunt numai aberatii.probabil ar fi un mic, MIC cutremur dar nu devastator!laughing

| ROB3RT89 a răspuns:

Da,vezi maine 11 11 11 laughingNumai aberati...

| hummer24 a răspuns:

Ramane de vazut laughing

| EmaS a răspuns:

Da este cat se poate de reala.Traim vremurile de pe urma.Toate profetiile biblice s-au implinit, unele se implinesc sub ochii nostri, iar celelalte cu siguranta urmeaza sa se implineasca.

| Paulla a răspuns:

Atâta timp cât nu există dovezi plauzibile eu cred că e doar o prostie.

| selenagomezz a răspuns:

Nuuuuu apocaliosa nu este reala scrie in biblie ca nici fiul nu stie si numai tatal cm stiu oamenii?!

| MrWrestleMania a răspuns:

Nimeni nu poate spune clar cand vine apocalipsa sau daca chiar va exista o apocalipsa. In trecut, oamenii credau ca vine apocalipsa in anul 1000. Si nu a venit iar dupa anul 1000 se spune ca lumea a evoluat mult. In 2000, s-a mai implinit un mileniu, si lumea spunea iar ca va veni apocalipsa. Alte temeri. Dar uite ca nu a venit. Acum se spune ca apocalipsa va veni in 2012. Ca vor cadea meteoriti, ca planeta va exploda, ca va fi atrasa intr-o gaura neagra, ca va fi o era glaciara... Apai nu conteaza. Dumnezeu stie cel mai bine daca va veni sau nu. Si daca va veni se va crea o lume noua si fara de pacate. Daca chiar va veni apocalipsa va veni din cauza noastra, pentru ca facem o gramada de pacate, si cu cat facem mai multe pacate, ne indepartam de Dumnezeu. Sper ca te-am lamurit. Funda kiss?

| UnZambetPentruToti a răspuns:

Vezi maine. totusi nu cred! dumnezeu a promis in biblie[ daca ai citit-o] ca nu o sa ne trimita sfarsitul lumii.winking acum sa vedem happy. maine intru pe TPU inainte sa se rupa pamantul in doua laughing promit!laughing

| UnZambetPentruToti a răspuns:

Oricum, vine sau nu vine, tot ajungem undeva oh go on. in wc oh go on

| nooooc a răspuns:

Intai citeste-o si vezi daca ce scrie acolo se intampla in ziua de azi,daca oamenii se omoara intre ei, daca e foamete, boli etc. apoi o sa iti dai seama singurawinking

Întrebări similare