| RealLife a întrebat:

Aseara am avut un vis pe care l-am avut acum aproape un an jumatate. in acel vis era o fata pe care nu o mai vazusem niciodata. si ea era destul de draguta si mi-ar fi placut sa-mi fie prietena. ce credeti ca inseamna asta?

Răspuns Câştigător
| QuadruplePersonality a răspuns:

Poate duci lipsa de o prietena. Daca ai deja, inseamna ca nu iti place chiar atat de mult de ea, asa cum vrei tu sa crezi.

Daca ai mai avut visul asta odata, inseamna ca te simti acum (sau sub constientul tau) la fel ca atunci.

Numai bine happy

5 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Mintea incearca sa exprime ganduri si dorinte pe care le reprima atunci cand e treaza. O interpretare a visului "Daca visezi o fata draguta vei descoperi ca viata ta amoroasa nu este prea linistita, dar o fata frumoasa inseamna ca vei fi indepartat de catre persoana iubita."

| UNfriendLY a răspuns:

Duci lipsa laughing

| Ady00pk a răspuns:

Inseamna ca esti prea feminin! pe cati barbati ai auzit tu sa creada in vise?!? Prea mult estrogen laughing

| Clutsky a răspuns:

Am avut si eu un vis de acest fel (acum vreo 6 ani), si pot spune ca acum 3 ani, am cunoscut-o pe acea fata, si chiar am fost impreuna cu ea!

Vorbesc foarte serios, initial si pe mine m-a mirat acel vis, dar nu am avut cu cine discuta despre el!
Este probabil singurul vis pe care-l tin minte in totalitate dupa atatia ani!
Si, la momentul visului nu o cunosteam, dar am visat pana si locul unde locuia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ani buni in urma, am visat ca eram in Egipt, in Piramida mare (Keops)in camera din varf, cautam pe cineva. Dupa cateva luni am cunoscut un biat egiptean care acum imi este sot.La un an dupa casatorie, am visat ca eram la el acasa cu rudele lui apropiate(tata, mama, surorile lui)Dupa doi ani de la acest vis am ajuns si eu in Egipt impreuna cu cele doua fete ale noastre. Ce crezi? Soacra, socrul si surorile lui aratau exact ca in visul meu.Bineinteles ca am ajuns si la Piramide si...surpriza! Totul arata exact ca in visul meu.Ma credeti sau nu, este treaba voastra dar asa a fost.Deci...