Sa fii copil inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in credinta.Inseamna sa fii atit de mic incit spiridusii sa ajunga sa iti sopteasca la ureche, inseamna sa transformi bostanii in calesti si soarecii in telegari, josnicia in noblete si nimicul in orice, caci orice copil poarta o zina nasa in sufletul lui.(Francis Thomson)
La multi ani si tie si...multumesc.
Si eu inca mai copilaresc, si eu inca mai imi simt sufletul de copil.si vreau sa ramin asa mereu. Vreau sa copilaresc muuulta, multa vreme de acum incolo.Atita vreme cit mai ai in tine un crimpei din copilarie, atita timp porti infinitul si speranta in suflet.Atita timp cit inca mai esti copil, inveti sa nu iti fie teama niciodata.
Asadar va spun si eu, La Multi Ani tuturor adultilor cu suflet de copil si nu va grabiti sa imbatraniti, ramineti putin si in lumea coplariei.
Azi de ziua copilului ploua. Asa ca stau copii in casa si nu mai joaca sotron, nu mai deseneaza cu creta pe asfalt, nu mai sar coarda, nu se mai dau cu rolele, nu mai joaca tzurca sau frunza... Oups, stai ca asta nu mai fac de multa vreme. Acum se joaca pe calculator
WELL, la multi ani si din partea mea
Suck întreabă: