| Iriiiii a întrebat:

Atunci cand vreau sa fac la ourworld aia cu facebook...la sharing imi spune ca " Sorry you need to be 13 to play on Facebook" ce trebuie sa fac ca sa mearga si sa nu mai apara asa?
si de ce apare asa?

8 răspunsuri:
| April27 a răspuns:

Pune ca ai 18 sau mai mult ca sa poti ca de asta nu te lasa

| menotyou444 a răspuns:

Pai si eu ma joc ourworld dar trebuie sa-ti faci cont facebook si sa-ti pui data de nastere 1995 adica ai 15 ani si poti juca si asa o sa mearga big grin si apare asa pentru ca nu ai varsta potrivita de a te juca pe facebook si dupa aia te lasa la ourworld sa te conectezi la facebook SPER CA TIA FOST DE FOLOS

| menotyou444 a răspuns:

Si eu joc ourworld si trebuie sa-ti faci un cont facebook dar sa pui data de nastere 1995 ca asa acum ai 15 ani si trece peste 13 si poti juca si dupa merge si apare asa pentru ca daca nu ai peste 13 ani nu poti juca facebook... sper ca ti-am fost de folos

| RomanMandruPanaMor a răspuns:

Intrebarea mea ii mai simpla tu ai 13 anii sa poti folosii FaceBook?happy
si creca ti-am raspuns intrebarii!

| RomanMandruPanaMor a răspuns:

Menotyou444 esti penibil stai pe facebook pentru 1 joc amarat si mario ii mai tare ca genu ala de jocuristraight face iti recomand PES, COD ETCstraight face

| Florentina_5643 a răspuns:

Si la facebook si la ourworld trebuie atunci cand iti faci cont sa. ti scrii ca ai peste 13 ani gen 18 sau asa sa te poata lasa sa folosesti si codu de gems pentru facebook dar din pacate daca ai scris ca ai sub 13 ani/13 ani nu mai poti face nimica pentru ca nu iti mai poti edita datele la ourworld sad si daca ti.ai fi scris ca ai pestre 13 ani la ourworld puteai sa joci poker si atatia bani cat castigai in joc ii puteai adauga in contul de la ourworld.

| XxDianaxX a răspuns:

Vand conturi pe ourworld lvl 15 cne vrea? 50 gems are pe el il vand cu 20 gems

| karamele a răspuns:

"Ne pare rau, trebuie sa ai minim 13 ani ca sa te joci pe Facebook"... deci schimba-ti data nasterii