| Diana0987 a întrebat:

Azi m-am certat cu cea mai buna prietena a mea dintr-o prostie.Eu am fk un hi5 concurs miss si am pus si poza me a si poza ei iar mie mi-am dat note de pe 2 hi5-uri ale mele. Ea a inceput sa ma injure sa ma faca handik proasta rupta de realitate iar eu am continuat cu "aceeasi moneda"cine a gresit eu sau ea? Si cine ar trebui sa isi ceara scuze? am bagat intrebare aici ca sa imi rasp mai multi.rasp repedee va roog

Răspuns Câştigător
| вυттєяƒℓу a răspuns:

Amandoua ati gresit in primul rand ea nu treabuia sa inceapa sa te injure putea sa-ti spuna frumos sa stergi a doua nota.in niciun caz nu trebuia sa te injure!
Si tu ai gresit deoarece nu trebuia sa continui trebuia sa-ti cer scuze si sa stergi nota.nu este greu sa dai un click pe stergerestraight face Si nu trebuia sa trisezi!
Cel mai bine ar fi sa iti ceri scuze si sa stergi a doua nota!
Si ea ar trebui sa isi ceara scuze!
Sper ca te-am ajutat macar un picwinking

4 răspunsuri:
| Diana0987 explică:

Cel mai repede rasp funda

| BubuLina999 a răspuns:

Pai ea a gresit prima dar tu nu trebuia sa continui, asa ai dat dovada ca nu poti sa rezolvi problema decat cu injuraturi. tu trebuia sa acctionezi inteligent. explicandu. i ca nu are de ce sa fie suparata, iar daca nu intelege las. o sa injure in continuare pentru ca in general asa se apara oamenii fara minte, cu injuraturi. cel mai inteligent cedeaza primul asa ca cere. ti tu scuze...sa vada ca pe ce v.ati certat voi e o prostie.

| Vlad132 a răspuns:

Cred ca ea a gresit dar tu nu trebuia sa pui poza ei fara sa o intrebi

| tzutzi_7868 a răspuns:

Ar trebui sa lasati la o parte toate orgoliile si sa va impacati.asa am patit si eu cu cea mai buna prietena a mea.pana la urma o cedat una.si acum suntem la fel. cele mai bune prietene. daca nu face ea primul pasa fal tu.nu pierdeti vremea!