| roxycool a întrebat:

Azi ma duc sa-mi schimb culooarea aparatului dentar ( a elasticilor) si ce culoare sa-mi pun se poate si mai multe cea mai frumoasa culoare primeste fundA

Răspuns Câştigător
| DidiChanx3 a răspuns:

Sau ai mai putea multi color cum a avut o colega de a mea ( bine ii mai sarita si de fiecare cand mergea la dentist vroia alta culoare pana le-a avut pe toate ) uite o poza http://www.americanmedicalcenter.ro/sites/default/files/metal-braces.jpg

8 răspunsuri:
| DidiChanx3 a răspuns:

Depinde de aparat dar normla numai o culoare este roz verde albastru un fel de rosu transparent si mai rar mov si portocaliu cam astea is culorile care le gasesti fundita puppy dog eyes

| Anonymus314 a răspuns:

Mov

| YumiSukinanda a răspuns:

E foarte frumos mov, sau daca nu roz sau daca esti blonda s-ar potrivi un verde sau chiar gri eu zic verde

| roxycool explică:

Vampiredidiluvu sunt toate culorile posibile acolo! am avut roz

| DidiChanx3 a răspuns (pentru roxycool):

Eu am avut roz mov si verde ( sus ) iar jos nu le mai pot schimba ca ii altfel de aparat care ii o nuanta de roz oricum important ca tie sa-ti placa

| roxycool explică:

Nu-mi place mov

| Andreiusss a răspuns:

Pai ieu zic ca roz sau violet e cel mai frumos

| LovKid a răspuns:

Poi o prietena de-a mea are mov...si ii sta chair foarte bine!
Daca nu iti place poti sa iti pui verde s-au roz.albastru...in orice caz sa alegi o culoare care iti place si care te reprezinta...pentru k aparatul dentar nu este o rusine.si eu ma purtat.un timp!