anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bani sunt sigura ca se gasesc.2-3 milioane pentru drum poate primesc de pe la bunicibig grin Ei se tem d cheltuiala de acolo.Matusa mea vroia sa mi trimita bunuri materiale, insa asa as putea sa folosesc banii pe care mi-i da pe cadouri acolo.De convins e greu.Chiar in seara asta am vorbit putin cu mama si nu vrea sub nici o forma sa ma lase.Cat despre majorat nu il fac in adevaratul sens al cuvantului. O sa ies undeva cu cativa prieteni si posibil mergem intr-un club sa bem un suc, ceva.Imi doresc foarte foarte mult sa am acceptul parintilor mei. Iar cunostinte am acolo:fosti colegi, varul meu, cu care as putea sa ies fara teama.Chiar nu inteleg de ce se opun atat d mult.Va rog ajutati-ma

1 răspuns:
| DianaAndra1 a răspuns:

Faci 18 ani si ai tai iti spuns sa nu mergi la bunici? Poate au motive intemeiate,sau poate sunt prea grijulii. Discuta cu ei, pune piciorul in prag calma, intr-un mod in care sa le arati respect (merita, sunt parintii tai) dar in care sa le arati ca totusi ai crescut, nu mai esti o fetita de clasa a V a. Nu ridica tonul, taci cand ti se spune ceva.Chiar daca inghiti in sec. Prin asta le arati ca te-ai maturizat si poate se vor razgandi. Distractie placuta si la multi ani!