| ZbaCK a întrebat:

Am 12 ani. Sunt singur de ceva vreme... SI mi`e cam urat. De curand am vazut o tipa suuuper in totalitate. Dar, nu prea e de nasul meu. Si cand o bag in seama pleacacrying. Dar am o prietena care este foarte buna prietene cu ea. Si mi-a spus ca ea atunci cand pleaca se rusineaza:X. Ce sa fac? Help me:X

18 răspunsuri:
| kidukka6 a răspuns:

Pai zii buna si daca pleaca zii repede imi placi poate intoarce capul sau zii stai! vreau sati zic ceva

| 13 a răspuns:

Te-a mintit prietenehappy Cand o fata pleaca inseama ca nu iti vrea compania. De multe ori pentru ca judeca dupa aspectul fizic prima data si nu asteapta sa vada cine esti cu adevarata. Si in plus. Nu poti sa faci pe cineva sa te placa.Cauta o fata care e de "nasul tau".

| dentartes a răspuns:

Nu-ti mai irosi copilaria aiurea, de fete o sa ai timp si parte toata viata o sa ajungi sa te saturi. la varsta ta sunt atatea lucruri frumoase pe care ai putea sa le faci nu sa stai dupa fundul fetelor. dar daca chiar vrei sa faci asta, cand vrea sa plece o iei de mana frumusel si o intrebi de ce pleaca. poti sa-i dai si variante: nu te suporta, o deranjezi, e timida, etc mai gasesti tu ceva. bafta!

| ℓυℓυ a răspuns:

Buna eu zic ca la 12 ani nu prea ar trebui sa te agiti foarte mult in privinta fetelor.insa daca aveti o prietena comuna puteti comunica prin intermediul ei sau de ce nu.chiar poti incerca sa vorbesti chiar tu cu ea.insa ai grija la cuvintele pe care le folosesti si pentru inceput vedeti cum merge treaba dupa o sa iti dai singur seama daca e sau nu potrivita pentru tine

| PinkDea a răspuns:

Dragostea asta ...inseamna ca te place, nu te mai baga in seama dar incearca sa te aprori de ea [zi la prietena ta sa iesiti afara si sa o cheme si pe ea apoi ea sa plece si sa va lase singuri]

| PetreConstanta a răspuns:

De ce nu este de nasul tau Toti suntem la fel Pleaca pentru ca se crede superioara Draga mea asta cu rusinea sa o spuna la altul Dar nu inteleg ce nevoie ai tu de ea Cum te trateaza asa sa o tratezi si tu - adica atunci cd vrea sa vb cu tine sa pleci Nu mai te supara Nu ai nevoie de ea Sa fii fericita ca nu te baga in seama Vb cu cine te doreste nu cu oricine Sunt oameni care te iubesc si te vor alaturi Pe aceea sa-i cauti Te pup Nu mai fii suparata pentru ca nu ai de ce

| Eusieu_4002 a răspuns:

Ea cati ani are?happy Daca e de-o varsta cu tine, baga-te in seama. La 12 ani e normal sa fie mai timida. Ia-o usurel si daca e sa fie, o sa fie.

| Gabriela_3094 a răspuns:

Ia`o usor. daca e timida fata e ceva normalwinking iti spun din proprie experientahee hee si insista, dar nu prea insistent ca o sperii... spune-i ce simti si nu o sa se mai comporte asa chiar daca nu e de nasu` tau va trebui sa accepte sentimentu` tau fata de ea. Apropo : " Daca nu risti, nu castigi! "winking bafta :*

| Ţiiţţţu a răspuns:

Date la ea

| NanaXOXO a răspuns:

All i can say is : WOW! Eu initial, intelesesem ca esti singur in casa si ca iti e urat sa stai singur... apoi am citit tot. si again WOW. In fine, sa trec la subiect.:daca tipa e mai mica decat tine( ca varsta vorbind), da se ''rusineaza'', dar... daca e mai mare.te evita, pentru ca ea te vede ca pe un copil mic si necopt la minte care se da la ea.Si tu la 12 ani nu ai ceva mai bun de facut decat sa ''agati'' fete?!?! Vezi-ti de treaba tawinking

| KingJulien a răspuns:

Tancule dar tie iti trebuie fete de pe acum? Stai copile si traiesteti copilaria...rau a mai ajuns lumea azi d'oh

| DelenainTVD a răspuns:

Sa incerci sa te imprietenesti cu ea.sa ii zici si u sa nu plece.sa vb si pe mess ca e mai usor

Răspuns utilizator avertizat
| mistikk a răspuns:

Depinde de varsta daca e mai mare nu`ti mai irosiii timpulwinking

| Kesha1428 a răspuns:

Nu stiu, fa ce vrei, ceea ce stiu e ca si eu am tot 12 ani! Oricum bafta, nu te lasa usor!

| ionik13 a răspuns:

Daca chiar tii la ea si o placi indeajuns ca sa-ti fie prietena, atunci INSISTA,vorbeste cu ea,cunoasteti-va,dar ai grija pentru ca o fata capata repede sentimente,dar sentimentele unei fete pot fi zdrobite repede de catre un baiat,zdrobite in sensul ca o amagesti, o lasi cu o durere in suflet care pe tine chiar daca nu te doare pentru ea e ca o rana adanca. Fate placut ei! Daca ea se da mare da-te si tu! Intreab-o pe prietena ta ce-i place si poti spune ca tie iti place... si ea poate va spune si mie si va vedea ca aveti multe in comun.Totusi sa nu insisti prea mult,pentru ca fata respectiva daca nu te place va deveni stresata. Vezi si tu,nu te baga in seama du-te si intreab-o ce are cu tine sau daca nu,daca chiar te place, daca tu n-o bagi in seama te va baga ea sau nu stiu incearca sa-i zambesti, dar sa fie un zambet frumos! Eu am 11 (fata), tu de unde esti? sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?

| maryusGosSu a răspuns:

Ai 12 ani prietene. bucura-te de copilarie, de la 17-18 ani o sa ai timp si de fete stai linistit, ca o sa-ti vina si randu la fete.

| dOoLcShe a răspuns:

Buna:*
daca te ignora e clar ca poate e rusinoasahappy
sau poate...straight face
nu vrea compania ta!sad
cel mai simplu mod este sa:happy.love struck
t duci langa ea si daca pleaca...sa ii spui
"stai, vreau sa iti zic ceva.nu te rusina ca nu te mananc"
daca nu merge atunci fugi dupa ealove struck
si spune-i:
"hey...eu te plac!love struckhai sa vorbimhappylove struck"
fundita? plizzhappy