| IsiR a întrebat:

Am o intrebare legata de messenger! Am auzit ca nu toate pot sa se deschida de mai multe ori... adica sa apara deodata mai multe ferestre dar care pot ( 1; 2; 3; 4; 5...)? funda?

11 răspunsuri:
| eXtreme21 a răspuns:

Versiunile mai vechi de yahoo messenger poate ca nu suporta multi messengerul, dar cele mai multe din ele suporta, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
Sper ca am putut sa te ajut.

| Escape a răspuns:

Pai nu pot sa apara in acelasti timp logic straight face tu dai in acelasi timp pe toate sa se deshida? laughing poti deschidee cate vrei dar cu cat deschizi mai multe, ti-se va bloca rau. Eu am deschis odata 15 si inca mergeau, cred ca poti si mai multe

| Jenny23 a răspuns:

Te refer la multi messs? http://www.softpedia.com/......nger.shtml descarca-l de aici si apoi poti sa deschizi si 9 ferestre de Mesenger deodata

| ღAncaღ a răspuns:

Asta pentru ca iti trebuie multimessenger! adica programul care se multiplicheaza messengerul! uite-l aici! downloadeaza-l Bafta! ->http://download.kappa.ro/action__file/id__5939 (da-i mai in jos si gasesti acolo download fisier, apoi da-i pe sunt de acord si gata mai departe cred ca te descurci, succes!)

| BrownyBrown55 a răspuns:

Ba da exista, descarca de pe net multiple messenger si poti intra pe mai multe conturi, funda?

| roxanika97 a răspuns:

Poti daca ai multi mesu

| HalloweenPumpkin a răspuns:

Pai daca vrei sa te loghezi pe mai multe id de mess iti trebuie multimessenger 11 dar daca vrei sa deschizi mai multe casutze de chat poti pe orice fel de messenger ce poti faci cu messenger 11 iti da un nou set de emoticoane (le scrii tu nu ti le daca pe cele vechi)dar daca sa deschizi mai multe casutze de chat adica sa deschizi 5 casautze de chat cu x sorry nu crewd ca se poate dar daca esti legar pe 2 id si ai aceeasi persoana poti sa deschizi 2 casutze si asa mai departe...te rog frumos imi dai funda?

| Maryoo a răspuns:

Se numeste Multi mess scrie ep google multi mess download

| Alynutza1_5060 a răspuns:

Pai eu stiu ca pot doar daca ai programul multimess.

Eu stiam ca se deschid doar daca ai multimess.

Pai se deschide pe oricare doar ca iti trebui un program numit multimess.