| cevazacelamineintorace a întrebat:

Am o placa Remingtun, model S1051 si nu stiu la ce temperatura trebuie sa o dau pentru a nu-mi arde parul.Va rog, pentru cei care isi indreapta parul des pentru ca la mine este prima oara sa ma ajutati.
Multumesc anticipat! Fundita...

3 răspunsuri:
| lolo23 a răspuns:

Eu folosesc la temperatura de 180 sau 170. mai mult de atat nu e bine, ti-l poti ardewinking]

p. s : am si eu Remington s1051

| Astana a răspuns:

Ca sa nu il arzi, ar trebui sa fie data la temperatura minima. Insa orienteaza-te si dupa eficacitatea sa. Daca nu ti-l indreapta la temperatura minima, incearca sa treci la urmatoarea treapta de temperatura. Ca sa nu il arzi, recomandabil ar fi sa o folosesti foarte rar sau deloc. Insa cum stiu ca nici eu nu pot sa ascult acest sfat, incearca treptele inferioare de temperatura happy

| CatalinaaM a răspuns:

Pai cam la orice temperatura iti poate arde parul... dar parul nu se arde decat daca o folosesti des! IMPORTANT: ca parul sa nu se arda trebuie sa folosesti un produs de styling creat special pentru placa de indreptat! DE exemplu eu folosesc,, Heat Protect'' de la Syoss si este f bun, protejeaja parul si parul ramane mai mult timp drept! dar orice tip de produs care protejeaja impotriva caldurii e bunwinking aa si app. am si eu placa ca a ta! este f buna:*