| randy2011 a întrebat:

Am o problema cu messengerul.Deci dau pe yahoo messenger scriu idul si parola si dau sign in iar apoi imi apare un patrat mare alb si unul mic cu o fata trista si scrie ceva in engleza.Si cand dublu clik pe poza idului cu care vreau sa vorbesc nu imi apare acel patrat de vorbit. Ce sa fac? PLS ajutor dau funda.

8 răspunsuri:
| AlexUnder a răspuns:

Pai ori ai virusi in caluclator si trebuie schimbat windowsul or necesita schimbarea mesengerului in alrul mai nou or schimbarea id astea neai ce sa le faci decit sa le re inoiesti pentru ca si mie mi s-a intamplat si tot cam asa si toti imi ziceau sa-mi schimb alea pe care ti lea m zis eu si cind mim schimbat mess incepouse sa mearga fara probleme vezi ca la tine ar putea fi mai grav si sa trebuiasca si schimbarea winodsului sau cum so scrie sau a id plzz funda

| edytzu4 a răspuns:

Intri cumva imvisibil?

| hatze a răspuns:

Ia-ti am messenger sau nu ai tastat id bine sau parila! bafta

| catalineusx a răspuns:

Inseamna 2 lucruri
Ori ai probleme cu internetul
ori ai gresit parola sau userul

In principiu patratul ala apare cand ai probleme cu netu si ti se deconecteaza.Verifica asta si vezi ce se intampla

| EuDarii a răspuns:

Ai memoria incarcata la pc! in curand nu o sa iti mai mearga nici internetul! dai la computer si la u nistall programs si sterge ceva! funda?

| troller2103 a răspuns:

Descarcati din nou yahoo mesenger 10 sau yahoo mesenger 9... winking e cel mai biine!

fuunda?

| Zidovsky a răspuns:

Ori nu ai scris corect numele sau parola, ori nu esti conectat la net!

| bella98 a răspuns:

"Deci dau pe yahoo messenger scriu idul si parola si dau sign in iar apoi imi apare un patrat mare alb si unul mic cu o fata trista si scrie ceva in engleza" de obicei cand se intampla asta e uitat id-ul sau pass ori nu este conectat netu binestraight face... dar :"Si cand dublu clik pe poza idului cu care vreau sa vorbesc nu imi apare acel patrat de vorbit." si eu ateam asta canda veam un vond la icoana de vb.straight face. ca de ex happy three frendsstraight face sau ala cu pupici.deci daca ai asa sterge-l. dar daca nu da un restart la windows sau tu ce mess ai 11?