Buna:*
Pai.cand te dai prima data e urat.sincer iti zic din propria experienta.Sau daca iti place adrenalina si senzatile tari atunci iti va placea.
Pt mine prima oara a fost destul de bine(asta in timp ce ma dadeam in ciocan) dar dupa ce am coborat.numai eu stiu ce rauu mi-a fost![]()
Dupa ce te dai prima data, te obisnuiesti si incepe sa fie chiar distractiv![]()
Deci. daca esti curajoasa si iti place adrenalina iti recomand sa te dai
daca nu...mai bine stai lin![]()
te pup:*
Eu m`am dat in ciocan si nu a fost asa rau. Depinde daca iti plac senzatiile tari sau nu. Daca esti mai sensiblia s`ar putea sa ti se faca rau si mai bine nu te`ai da. Eu m`am dat si nu mi s`a parut asa rau, a fost foarte tare senzatia!
. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Eu m-am dat anul asta
eram super entuziasmata sa ma dau.iar apoi cand m-am dat, simteam ca zbor din scaunul ala
, muream de frica, mai ales cand ne tine cu capul in jos. Nu-mi simteam fundul lipit de scaun
Parca era sa caad.-. Ma tineam cu toata puterea de grilaj si imi impigeam picioarele in bara de jos, doamne...Eu una nu ti-as recomanda decat daca chiar vrei sa vezi si nu ti se face rau
Nu inteleg cum adica in ciocan? ce e in ciocan? fundita plzzz. explica si tu si apoi iti zic
Paii m-am dat si eu cat de curand in ciocan...
si iti recomand sa nu o faci
doar daca iti plac lucrurile extreme...
mie sincer nu mi-a placut deloc x_X
Funda?
Paii m-am dat si eu cat de curand in ciocan...
si iti recomand sa nu o faci
Cand te dai jos iti tremura picioarele si inca iti mai este frica si iti este greata
funda?
DA-te.e super.prima data simti ca innebunesti dar a doua oara e.ee...e.bine
.nu ai ce sa pierzi...
anonim_4396 întreabă: