| alex4u a întrebat:

as dori sa stiu daca mai e cineva care crede in farmece, legate de asa zisul spor al banilor. Ceea ce mi se intampla de vreo doi ani, ma face sa cred ca e ceva in neregula.Banii vin, nu asta e problema, lucrez in doua locuri iar pentru cineva fara obligatii, banii ar trebui sa si ramana.Numai ca in fiecare luna apare cate ceva neprevazut, ori se strica masina, ori probleme de sanatate, plus alte intamplari.Cunoaste cineva vreo persoana care m-ar putea ajuta sau vreun forum pe tema asta? multumesc, fara ironici daca se poate.

Răspuns Câştigător
| Sires a răspuns:

Salut.Din punctul meu de vedere u prea cred in farmece si de astea...E mare pacat sa crezi in porcarii de asta.Da vrei ca bani"sa ramana "mai mult timp la tine vezi si tu nu mai folosi asa mult masina transprtul in comun mi si pare mai rezonabil, plus ca problemele de sanatate apar din cauza (zic eu)"umblarilor tale haihui". Stai si tu mai mult in casa, du-te la servici vii inapoi acasa si te relaxezi...
Asta e parere mea.Bafta multa in continuare

| grgdlk a răspuns (pentru Sires):

Omul a spus ca are 2 job uri, crezi ca mai are prea mult timp de umblat hai hui? e posibil sa fie ce zice el acolo, dar nu are prea multe detalii sa fie, oricum, eu cred in asa ceva

4 răspunsuri:
| BogdanAiud a răspuns:

Stai linistit, sa nu crezi in asa cevawinking BAFTA

| Iov a răspuns:

Salut! Incearca sa vorbesti cu un preot sau un calugar.