Aplicații Mobile:
Duolingo – Lecții scurte și interactive, potrivit pentru începători.
Busuu – Oferă lecții structurate și posibilitatea de a primi corecturi de la vorbitori nativi.
Rosetta Stone – Metodă imersivă, fără traduceri, ideală pentru învățare naturală.
Memrise – Folosește tehnici de memorare și videoclipuri cu vorbitori nativi.
Anki – Perfect pentru a învăța vocabular cu ajutorul cardurilor de memorie (flashcards).
Softuri pentru PC:
Babbel – Oferă lecții interactive axate pe conversații reale.
FluentU – Îți permite să înveți prin videoclipuri autentice în spaniolă.
Pimsleur – Metodă bazată pe ascultare și repetare pentru îmbunătățirea pronunției.
Din filme e cel mai bine, sunt conversatii de baza.Eu de la varsta de 7 ani din clipa cand am invatat sa citesc ma uitam la telenovele mexicane bineinteles traduse si am invatat traducerea lor din limba spaniola in romana, Inima salbatica Corazon Salvaje, La Uzurpadora, Esmeralda si multe altele, recent m-am uitat la Abrazame muy Fuerte pe YouTube si de cand sunt mic am invatat din aceste telenovele limba spaniola, latino americana ma rog.Nu am nevoie de traducere inteleg in proportie de 80% limba spaniola, doar ca mi-e greu sa sa scriu dar limba o inteleg la fel si engleza de cand ma uitam la Sunset Beach si la serialul Pasiuni cu Timmy si Tabitha.E ca si cum as fi crescut cu spaniolii si englezii in casa