| TheCreionel a întrebat:

Cum sa fac sa-mi creasca unghiile mai repede? Funda +Vot

Răspuns Câştigător
| djcrazyroxxy a răspuns:

Trebuie sa ti cat mai mult mainile in apa love struck dupa 4, 5 zile se vede diferenta love struck crede-ma love struck :* ^^

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| stf a răspuns:

Exista un tratament d unghii de la firma "farmec" care are in compozitie vitamina b5...o poti gasi in farmacii si in alte magazine mari (Real)si costa in jur d 4lei.iti intareste unghiile si cresc si mai repede

| bossu_1289 a răspuns:

Pai te dai cu lac de unchi in fiecare zi da-mi funa acu

| Darkmind a răspuns:

Puneti unele false pana cresc celelaltehappy, ca eu unu nu am auzit de o astfel de metoda de crestere a unghiilorlaughing))

| Abcdefg123 a răspuns:

Am inteles de la manechiurista mea, ca daca iti bagi degetele in zeama de lamaie ti se intaresc si iti accelereaza cresterea unghiilor. Sau ar mai fii si si acele lacuri de unghii pentru cresterea unghiilor.
Bafta :*

| Isabelamaria21 a răspuns:

Încearcă uleiul de ricin sau ţine-le 10 minute în apă în fiecare zi nu ştiu sigur dacă merge dar am văzut răspunsul ăsta la o întrebare frecventă.

Succes!

| AliceHappyGirl a răspuns:

Ia vitamine pentru par si unghii. Se gasesc in farmacii. Poti intreba care sunt mai bune. Si mananca multe fructe, legume, bea cel puitn 2 litrii de apa pe zi si incearca sa mananci cat mai sanatos.

| dyanagabryela a răspuns:

Tine in fiecare zi mainile cate 10-20 min intr-un bol cu apa sau spala vasele ca sa nu te plictisesti ori fa dusuri mai lungi in fiecare zi...da-le din cand in cand cu lamaie sau cu lac special pentru intarirea/ingrijirea unghiilor pentru ca altfel se vor indoi foarte usor si in cele din urma se vor rupe. La mine funcrioneaza asa...

| deian7 a răspuns:

Cauta mai intai pe site(tpu.ro) sa vezi daca mai sunt astfel de intrebari si abia dupa aia pune intrebarea ta.
Am gasit pe site o intrebere ca a ta.

http://www. tpu.ro/sanatate/ziceti-mi-un-tratament-pentru-cresterea-unghiilor/

| MicheilaMicheluzta a răspuns:

Este foarte simplu, nu le mai tai si incerci sa le pastrezi curate.dar ai mare grija cu ele sa nu scoti ochii cuiva.
ATENTIE!
O sa te cam doara la crestere!

| Eduard a răspuns:

Http://www.ziare.com/......ede-895240

Folosesti keratina si citeste pe site...

Întrebări similare