Pai. Eu in locul tau as da la filologie! Adica acolo voi da. Am in gand sa ma fac notar. Trebuie sa te bazezi mult pe romana, limbi straine, istorie, geografie. Daca nu te impaci cu matematica faci o alegere minunata!
De aici poti deveni(cele mai importante) - Poti da la Academia de politie/Campina - politist, Drept- Judecator, Avocat, Notar s.a.m.d. E decizia ta ce vrei sa devii!
Eu iti recomand filologie. Acolo sunt eu si e destul de tare
. Mai ales ca se bazeaza cel mai mult pe romana si engleza.
Pai daca nu esti din judetul Olt da`i la filologie daca esti din Olt da la stiinte sociale nu de alta da raman mai multe locuri la filologie pentru mine
Salutare,alegerea e numai a ta, tu hotarasti la ce dai.du-te unde iti place sau unde crezi ca te vei descurca cel mai bine, eu unul dau la filologie.bafta
Clar filologie.la stiinte sociale faci prea multa logica si iti zic ca nu e deloc frumoasa!
Eu sunt la stiinte sociale si sunt foarte multumit, intreaba si tu pe cineve ce materii sunt in plus la filologie oricum nu e o diferenta majora intre ele.
Nu stiu mai nimic despre aceste profile, insa te pot ajuta cumva.Trebuie sa tii cont ca daca vei alege unul din profile,s-ar putea sa fii dezamagitsau sa te razgandesti.Cel mai bine gandeste-te ce ti-ar placea si pe viitor, daca este un profil in care poti investi timp, bani si toate cele.Profilul ar trebui sa te reprezinte si in primul rand sa iti placa tie si apoi vine problema parintilor, parerile prietenilor, colegilor etc.Nu cred ca iti poate recomanda cineva un anumit profil pentru ca fiecare are gandurile, ideile, gusturile etc. diferite.
Eu am dat la filologie intensiv engleza si imi place foarte mult dar depinde la ce te pricepi si ce iti place.Doar nu vrei sa mergi la scoala doar pentru ca asa trebuie si de preferat e sa mergi unde iti si place
XxKAMELIAxX întreabă:
babyblue întreabă: