| 안드라 a întrebat:

Am o intrebare! Dati-mi si mie situ-ri sau chiar si videouri cu cum sa inveeti coreeana, alfabetul, cum sa scrii sa citesti si altele. Dau FUNDA! Astept raspunsuri!

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
| 안드라 explică (pentru Ezyo):

Multumesc mult!

| 앨리스 a răspuns:

Http://lectiidecoreeana.blogspot.ro/2011_01_01_archive.html
pti incerca blogul asta
PS e in romana

| 안드라 explică (pentru 앨리스):

Multumesc mult:*

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns:

Si eu vreau sa invat coreeana. e foarte tare limba si totodata foarte interesanta si in scriere si in vorbire, deja m-am apucat sa invat japoneza si o sa ma apuc si de coreeana foarte curand. :*:* ma bucur ca mai sunt persoane care vor sa invete si alta limba in afara de engleza si franceza.

| 안드라 explică (pentru 크리스티나kristinikaaクリスティーナ):

Stii sa scrii sau sa citesti in japoneza? Si si eu ma bucur ca mai sunt si alte persoane care vor sa invete mai multe limbi asiaticebig grin eu deja stiu sa scriu in coreeana dar nu prea ma descurc cu cititul imi ia cam 5 minute sa citesc o propozite din 5 cuvintelaughing dar e destul de bine...adica daca mai exersez...:-

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns (pentru 안드라):

Stiu sa scriu dar mai am de invatat mult ca sa ajung la o performanta normala ca sa spun asa si stiu si sa citesc, ma descurc binisor, si cred ca o sa reusesc, initial m-am apucat de japoneza pentru ca vreau sa plec in japonia in vacanta sa vizitez si sa stiu si eu cate ceva, si coreeana vreau sa o invat tot din acelasi motiv, nu stiu dar imi plac la nebunie limbile acestea si tarile lor :X:X:X:X:X:X

| 안드라 explică (pentru 크리스티나kristinikaaクリスティーナ):

Dap si miehappy Si eu am incercat sa invat japoneza dar nu prea ma descurcam mi se pareau grele semnele si nu invatasem nici alfabetul si mi s-a parut grea! Dar coreeana mi se pare mai usoara si mai "frumoasa"...frumoasa pentru ca pot sa scriu si sa citesc dar si japoneza e frumoasa... poate pentru ca ma uite la animeuri si ascult si Kpoplaughing ma rog mie chiar imi plac limbile asiatice numai ca nu si chinezalaughing

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns (pentru 안드라):

Nici eu nu ador chinaza si de asemenea ma uit la anime-uri si ascult si kpop.
uite id meu smekerita_pisy ia-l ca sa mai vb pe mess pentru ca vad ca avem mai multe lucruri in comun tongue