Buna
pai daca te jigneste si te insulta ar trebui sa ii atragi atenti sau daca nu merge cu asta incerca sa pastrezi distanta cateva zile (o saptamana) ca sa se conformeze, sa vada cum e cand are nevoie sa vorbeasca cu cineva si sa nu aiba cu cine
sper ca te-am ajutat cat de cat.
Daca baiatul te face sa suferi intentionat, te jigneste fara ca tu sai fi facut nimic, atunci habar nu are cum sa se comporte cu o fata si s-ar putea sa nu fie potrivit pentru tine.intreabal de ce e asa cu tine.daca intr-adevar tine la tine o sasi ceara scuze.daca nu, ai face bine sal lasi. sper ca te-am ajutat pentru ca si eu am tecut prin ceva de genul cu o fata(sunt baiat). funda plsss
Sfatul meu ca baiat e sa-i dai flit, daca se comporta asa nu o sa se schimbe, eventual cateva zile si pe urma o sa revina la vechiul still, si asta nu face decat sa te faca sa suferi mai mult, el daca te iubea cu adevarat tinea la tine si nu o lasa nici pe masa sa te jigneasca, era cu totu altfel si nu te ingrijora, baieti sunt destui asa ca nu fi suparata prea mult ca nici nu merita la cum se comporta, asta e sfatul meu, acum totul depinde de tine, a si inca ceva din cate am inteles el are 16 ani si tu tot cam asa, mai asteapta un an, 2 sau poate 3 sa vezi cum se schimba lucrurile, comportamentul, totu, asta am observat eu la fete, ciaw
Poi nu mai vorbi cu el lasa-l sa-ti scrie, iar daca nu-ti scrie mai sunt baieti. nu insista tu asa mult caci o sa se transforme intr-un coshmar.stiu din expirientza :'(
Eu am 13
nu am ca el
. dar el face lucrurile astea pentru ca uneori isi asculta prietenii, iar acele persoane de c are asculta ma fac sa sufar mereu.