Bună.
Nu îți este somn că nu ai activitate peste zi care să te solicite fizic și intelectual într-atât încât să-ți fie somn peste noapte.
Pa, pa.
Parintii tai cam au dreptate.
Daca te culci tarziu, dimineata te vei trezi greu.Si asa vei face si cand va incepe scoala.
Succes.
Poi, relaxeaza-te in vacanta asta
Ziua fi activ, profita de fiecare secunda de vacanta, apuca-te de sala ca sa te obosesti, sau incarca sa-ti ajuti parintii si sa stai mai putin pe PC.
Apoi, pe la 10 baga-te in pat si urmareste niste documentare la TV si o sa te ia somnul si dimineata pune-ti ceasul sa sune la ora 6-7 si o sa vezi in timp ca o sa-ti faci un program
Oooof vacanta e mare ai timp sa faci ce vrei. Poti sa te culci putin mai tarziu daca vrei. Si ai mei imi zic la fel "daca inchizi ochii adormi imediat, da eu nu sunt ca ei sa adorm cu una cu doua. Dar can se apropie sfarsitul vacantei intr-adevar trebuie sa te culci mai devreme ca o sa-ti fie greu sa te scoli. Parintii au si ei dreptate, nu?
Buna! asa zic si parintii mei ca in vacanta ar fi bine sa dorm mai mult pentru a ma odihni dar eu profit de vacanta ca pot sta pana mai tarziu!
nici mie nu imi era. lasa ca ai tot timpul din lume sa dormi, la pensie ce o sa faci? eu ma culcam la 4 dimi. nu e stres, numai ca atunci cand vei incepe scoala va fi mai greu la trezit. profitaaa de vacanta!
Eu ma culc chiar la 2-3 in vacanta si sunt foarte energica(bine ca ma trezesc la 12).dar daca nu ti-e somn de ce sa dormi...ma rog, poti sa bei ce-ai d-ala somn usor inainte de culcare ca sa adormi.
Nare nimic! Eu, aseara m-am culcat pe la 5 dimineata, m-am jucat toata noaptea MINECRAFT! si nu am avut nimic dimineata.
Crezi tu? atunci daca nu e facuta sa dormi.atunci e facuta sa ramai treaz si sa nu dormi?
Pai daca nu tie somn nu dormi dar prin ultima saptamana de vacanta punete in pat pe la 8 pentru ca atunci pana pe la 10 trebuie sa dormi... Funda?
LisaJulie întreabă: