| Simon_Darius_1999 a întrebat:

Buna TPU.As vrea un caine caruia sa nu ai cada parul adica sa aiba par dar sa cada putin [hipoalergenic] stau la curte si mai am o corcitur baiat si un pechinez fata si as vrea daca nu sa imi spuneti cum sa-i mai opresc din cazutul parului a da si nu periat am incercat nu prea merge si cu cainele de care vam zis la inceput as vrea sa fie de talie medie.DAU FUNDA RASPUNSULUI CEL MAI DUPA CONDITILE MELE! GARANTAT!

Răspuns Câştigător
| qwertyuioppoiuytrewq a răspuns:

Cainele perfect ar fi un Bichon. Sunt 3 tipuri (havanez, maltez, si pe al 3-lea nu il cunosc. Sunt foarte frumosi si nici nu le cad parul prea mult. In plus sunt usor de dresat, invata repede. Singura chestie ciudata e ca daca ii certi sau tipi la ei se supara si se ascund undeva intr-un colt si stau degeaba. Se imprieteneste cu caini deci nu ar trebui sa iti faci griji cu cei 2 catei. Costa ceva bani sa stii.

Daca vrei sa cada mai putin par de la cei 2 actuali catei ai tai, cand le faci baie adauga in apa niste otet de mere. Daca nu functioneaza du-te la un Pet-Shop si intreaba vanzatorul(oarea) daca este vreosolutie, daca nu, intreaba medicul veterinar. Funda?

4 răspunsuri:
| minda23 a răspuns:

Poate un dalmatian, dar nu este chiar de talie medie. Eu am o corcitura de dalmatian caruia nu-i cade deloc parul si nu creste.

| GrumpyGirl a răspuns:

1. Xoloitzcuintli
2. Schnauzer
3. Pudel
4. Soft Coated Wheaten Terrier
5. Irish Water Spaniel
6. Kerry Blue Terrier
Toti sunt hipoalergenici
funda?

| Anonym0uss a răspuns:

Nu ii poti oprii caderea parului, e ceva normal mai ales vara..doar periat foarte des poti sa ii mai diminuiezi putin, pastreaza cainii acum daca tot ii ai nu ii schimba happy

| Alexutzu_Alexx_1999 a răspuns:

Cumparati un pudel e hipoalergenic si nu-i cade parul!