| Simmsii a întrebat:

cum iti poti convinge parintii sa ai un pisoi micut daca ei nu vor? vot+funda. plzzz 1

7 răspunsuri:
| IasmyAndra a răspuns:

Buna! Spune-le ca tu vei avea toate responsabilitatile fata de pisoi si mai spune-le ca iti doresti din tot sufletul un animal[pisoi], si fii asa trista si daca te intreaba ce ai spune-le imi doresc mult un pisoi! eu asa fac si functioneaza! sper ca ti-am fost de ajutor! funda? te pupa dee@!:X

| xAndraax a răspuns:

In caz ca stai la casa baga.l in fata usii si dai de macare cand ei nu te vad. in asa fel pisoiasul unde gaseste macare acolo ramane si parintii tai cand o sa vada ca nu mai pleaca nu o aiba ce sa faca. In caz ca stai la bloc e mai greu. pentru ca trebuie sa ii convingi ori rugandu-te de ei ori convingandu-i cat de dragalas e.batting eyelashes. Insa daca stai la bloc nu'ti recomand o pisica deoarece o sa lase par si mama ta se va infuria! Succes!

| 3333333 a răspuns:

Buna.Le spui ca o sa ai grija de el, o sa strangi dupa el, si n-o sa-l lasi sa iasa din camera ta! Sper ca te-am ajutat.Pa-pa!

| basty31 a răspuns:

Le spui ca te-ai plictisit singurica si ai nevoie de un prietensmug...le arati si o poza cu pisoiul si sigur o sa le placa ca e draguthee heerestul depinde de tine...tre sa stii cum sa-i ieihee heesucces. funda plssss

| ĿФsт a răspuns:

Incercii sa gasesti partea buna in a tine un animal de companie...l mine a mers

| Cici_3928 a răspuns:

Pai de obicei nu poti. mai bine il aduci si gatalaughing daca pisoiul e frumos o sa fie cu atat mai bine.
ma rog, incearca sa le spui ca vei fi mai responsabila, vei strange lucrurile de prin casa, vei face curat, etc.

| KeepitSimple a răspuns:

Incearca sa le arati ca esti destul de responsabila si incearca si ai o discutie cu ei si sa iti spuna de ce nu vor... ii asculti si dupa le spui sa faceti o proba macar o zi si daca la sfarsit gasesc inconveniente atunci n-o sa-ti iei. deci va trebui sa ai mare grija. Probabil ca ai tai, ca orice alt parinte in special mamele, nu vor de frica sa nu faca in casa treaba mare etc. Nu uita, Odata cu un animal apar si responsabilitati! Sper ca te-am ajutat! Funda blushing