| xdBixii a întrebat:

- Bună TPU :]. Deși sunt fată, mă uit în fiecare seară la WWE laughing [ de aproximativ o lună]. Credeți că e ciudat? Ar trebui să nu mă mai uit? straight face am ajuns cam obsedată :-d.

8 răspunsuri:
| Daniela_Manea_1997 a răspuns:

Buna, fiecare are opsesiile lui, uite-te in continuare daca iti place, nu e deloc ciudat, e o parte din tine chestia aceasta ``ciudata``.

| RamooNebunik a răspuns:

Nu e deloc ciudat pentru ac si eu am uit laughing dar eu am uit de vreo 5 luni... Continua sa te uiti la ceea ce iti place nu conteaza ca ai ajuns obsedata happy

| millyca a răspuns:

Nu, eu ma uitam cu bunica pe vremea cand dadeau WWE vineri seara pe TNT. Asta se intampla cam prin '97 sa zic, poate si mai demult.

| EvelynAnLavey a răspuns:

Nu happy si eu sunt fata si m-am uitat destul de mult la WWE.imi placeau foarte mult Maryse si astea big grin...ma rog..acum nu imi mai plac ^^. tuturor ne trece la un moment dat.nu,nu e ceva ciudat..trebuie doar sa iti mai gasesti niste prieteni cu care sa vorbesti despre WWE, ca sa nu exasperezi oamenii (crede-ma laughing ).sau eventual cauta un blog in care re vb despre wwe ^^. sper sa te ajute ^^

| rockmeout a răspuns:

Nu e nimic in neregula.Si verisoara mea se uita, chiar daca ea nu e adepta a violentei.Nu e nicio problema ca te uitiwinking

| Cristianne a răspuns:

Faci ce vrei,mă.Și dacă ești tipă,ce? Te uiți la ce vrei,când vrei, cum vrei, așa că nu te mai lăuda că ești fată și că omfg, te uiți la WWE, sperând că toți tipii se vor strânge în jurul tău pentru că ești "o dură".

| xdBixii explică (pentru Cristianne):

- nu mă laud laughing.

| HARDYteam2001 a răspuns:

Poti sa te uiti oricand, si ce dacaesti fata?
si eu ma uit la wwe (sunt baiat).
oricum, daca te uiti in public vei afla ca nu esti singura fata big grin