| EminEm_3099 a întrebat:

dupa cum bine stiti se apropie vara si acum ca sunt putin mai mare adica am 13 ani vreau sa o petrec pe toata la maximum si sa fac toate nebuniile posibile. Cum as putea sa-mi planific zilele de vara? Nu minut cu minut, dar sa pot sa iau micul-dejun pranzul si cina la o anumita ora si sa am timp sa fac si toate celelalte lucruri frumoase pe care le pot face vara. Daca puteti va rog sa-mi dati si idei de lucruri pe care as aputea sa le fac, mentionez ca sunt fata.

6 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Ar trebui sa iti traiesti viata, fiecare zi e o oportunitate stii cum se zice viata e ceea ce se intampla atunci cand nu esti ocupat / a sa iti faci planuri, asa ca incearca sa iti traiesti fiecare zi din plin, in loc sa iti planifici fiecare zi in parte.

| CrazyTeenager a răspuns:

Sunt baiat, infine, astept alegerea ta.

| maria1998 a răspuns:

Pai poti sa mergeti tu si prietenii tai...la un izvor si sa va luati sticle la voi si sa va udati cu apalove struck. Este frumos...asa mi se pare miee. Eu am facut asta azi si m-am distrat foarte mult. Fundaa?:X

| EminEm_3099 explică:

Mersi fetele, dar am sa mai astept putin pana sa aleg raspunsul castigator

| EminEm_3099 explică:

Scuza-ma te rog nu am stiut ca esti baiat

| Deea4opera a răspuns:

Ciao!happyFiind vara, poti face o multime de chestii.De exemplu poti sa iti planifici orarul asa:dimineata te trezesti in jur de ora 9, mananci, apoi pana la ora 11 mai stai prin casa dupa care mergi afara si te distrezi la maxim!happyDupa masa vi inapoi acasa, stai vreo 2 ore dupa care mergi inapoi la distractie cu prietenii taibatting eyelashes. Poti sta pana tarziu pe afara,e frumos vara, spuneti povesti de groaza, va jucati etc.Cam atat... Funda?batting eyelashes