| claudiua a întrebat:

Dupa cum probabil stiti, acesta este ultimul week-end calendaristic de vara sad Acum ca vara e pe sfarsite crying, as vrea sa spuneti ce ati facut vacanta asta, dupa care acordatii acestei vacante o nota de la 1 la 10

2 răspunsuri:
| stefyk97 a răspuns:

Mda, inca putin si iar incepem scoala...
Oricum, pentru mine vacanta asta a fost cea mai tare.Am iesit aproape zilnic pe afara cu prietenii/colegii, ne-am plimbat, am ras si toate cele.Am fost si in Portugalia la mama mea, apoi in Spania si am vizitat niste locuri superbe si am facut o multime de poze.Sa nu uitam de shoppingsmug Haine peste haine, lucruri, accesorii...happy Apoi a fost ziua mea pe 13 august si am petrecut aici la un restaurant cu "pretenii" mei pana seara tarziu. A urmat ziua unei alte prietene si am fost din nou in oras si ne-am distrat impreuna. Acum am revenit sa ies ziua, ma rog, si seara pe afara, sa-mi pierd timpu' pe acolo, nici ca as fi avut altceva de facut. A fost o vacanta destul de frumoasa, ii acord nota 9.5(mereu e loc de mai bine)

| imposiblegirl a răspuns:

Pai din pacate mai nimic in afara faptukui ca am iesit cu prietenii si stat pe mess si fb.desi nu a fost prea grozava ii dau nota 8. dar u ce ai facut vara asta?