| goodofwar09 a întrebat:

Buna TPU Sunt Clasa a7-a-A. Am medii bune.Si chiar nu stiu la ce liceu si profil vreau sa ma duc.Deci. in concluzie nu sunt hotarat ce vreau sa devin in viata. As vrea niste pararei si niste argumente de ce da de ce nu etc.

3 răspunsuri:
| dadionetwothree a răspuns:

Buna.
In primul rand, sa lasam partea cu "ce vreau sa devin in viata" deoparte, deciziile ni se tot schimba pe parcurs, crede-ma.
O sa incerc sa te ajut sa te decizi la ce liceu sa mergi.Am nevoie de niste detalii. Ca de exemplu, mergi mai bine pe profil real ( adica matematica...) sau pe profil uman ( adica romana, istorie)? Daca iti place matematica, biologia, chimia te sfatuiesc sa mergi la un profil real (de exemplu mate-info sau stiinte ale naturii la care faci biologie, chimie.).
Daca iti place mai mult romana, istoria, limbile straine, mergi la un profil uman ( stiinte sociale sau filologie). Daca mai vrei detalii, spune-mi in privat!

| 1999dia a răspuns:

Pai depinde la ce te pricepi. eu sunt a 8a si dau la filologie pentru ca imi place romana.Si eu eram indecisa, insa am apelat la consilierul scolii si m-a ajutat mult! adica am facut teste pentru orientare profesionala si am invatat sa ma cunosc mai bine.Pe mine m-a ajutat. acum ....nu stiu tu decizi! sper ca ti-am fost de ajutor!

| haini a răspuns:

Daca mergi pe santier fara diploma dai toata ziua la picamar si nu cistigi ca alti care are diploma daca te faci doctor trebuie sa nu fi milos daca esti milos ti mila de or cine astrea sunt pararile mele