| FABULOS123 a întrebat:

Sunt noua pe site, si vreau sa va rog asta : POVESTE HORROR VA ROG! Fara site-uri ca nu va mai dau funda. Scrieti-mi o poveste HORROR! Sa ma SPERIE! Dau funda doar la cei care scriu! Nu dau la site-uri!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Uite aici un forum intreg numai cu povesti de groaza. http://spectrul-realitatii.forum-gratuit.ro/f1-povesti-de-groaza

Nu are rost sa ne itnrebi pe noi de povesti de groaza super, de am sti asa ceva, am sta pe site-urile cu oameni ca noi, nu ep TPU. Deci, pune-te frumusel si citeste operele acelor nebuni pasionati de povesti horror. :D

| дфтф a răspuns:

Se spune ca prin pădurea din Nevada,noaptea se aud zgomote ciudate, fermierii de prin zona nu au liniste crezand ca sacalii aveau sa le invadeze ferma si sa devoreze animalele.
Intr-o zi, un grup de tineri hotărăsc sa meargă cu cortul, ajungând la un loc potrivit pregătesc cortul, focul si toate necesare. Un baiat pune la cale o farsa cu un baiat vrand sa sperie fetele. Era aproape de miezul nopții, stateau în jurul focului bând cafea si povestind, deodată se aud zgomote ciudate din padure ca un radio ce nu prinde nici un post. Se apropie de o fata prin spatele ei ...era înalt, slab, mâini lungi, si pielea alba fara pic de par, fata se întoarce încet, celelalte fete încremenira. Avea doar o tentativa de chip, nu avea ochi, gura...nimic. Fata tipa atat de tare încât padurea tresari. Era gluma pusa la cale de cei doi băieți. Fata începu sa tipe la cei doi spunând ca nu e amuzant.
Unu dintre baieti i-a spus sa secalmeze

| FABULOS123 explică (pentru дфтф):

E bunicica. Mulțumesc pentru efortul depus, dar, nu e prea de groaza...