| GlontulAreMereuDreptate a întrebat:

vreau sa stiu care este cea mai traumatizanta intamplare a voastra cea care m`a impresionat cel mai mult funda+vot restul doar votwinking

Răspuns Câştigător
| lidiaioana a răspuns:

Buna! CEA mai traumatizanta intamplare din viata mea e ca am visat ca pisica mea a murit, iar ea peste cateva zile a cazut de la balcon(nu este pisica din poza. pisica din poza este cea pe care o am acum)asa ma rogh sa revenim...si atunci cand am visat ca bunicul meu a avut un accident de masina si a murit, iar peste o saptamana a murit in sppital din cauza ca a facut al 3-lea infarct.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O fata care am cunoscut-o cand avea 16 ani s-a indragostit de un tip care avea 25 de ani iar maicasa a lasat-o sa plece singura in Madrid ca sa il vada pe acel individ, am ramas cam socat dar e ceva logic la cata prostie omeneasca e pe lume.

| mistikk a răspuns:

Cea mai traumatizanta intamplare. incepe asa.Era o zi frumoasa de 9 iulie afara era cald si bine imi pregateam bagajul pentru ziua urmatoare cand trebuia sa plec la mare cand deodata suna telefonul raspunde mama, se aud multe voci si la un moment dat cineva ii spune ca tata a suferit un accident de masina i`a cazut telefonul din mana iar eu tot insistam sa o intreb ce are si nu voia sa`mi zica asa ca am ridicat telefonul si am intrebat cine e si ce vrea de la noi si mi-a spus ca tata a suferit un grav accident am ramas socata si am plecat cu fratele meu la locul accidentului cand am ajuns si am vazut masina facuta praf si pe tata acolo.si numai.sange in jurul meu pur si simplu mi-au ramas imaginile alea in minte