Nu. Poate cauta vreun mormant si a uitat(sau nu stie) unde e! Si eu, cand merg la mormantul fratelui meu ma uit dupa flori si aranjamentele facute pe morminte! Sau imi atrage atentia vreun mormant cu decedat tanar!
Daca este un obicei frecvent pot aparea suspiciuni. Daca persoana vrea sa retraiasca amintiri alaturi de o persoana draga disparuta, atunci totul devine explicabil. Uneori in cimitire se gasesc adevarate opere de arta si contemplarea lor devine o atractie.Multitudine florilor si a arbustilor poate atrage de asemenea o persoana sensibila.In concluzie, trebuie cunoscut motivul plimbarilor inainte de a face etichetari.
Da, mi se pare ciudat. Adica se poate plimba prin parc, printre vietati. De ce sa sa plimbe printre morminte? E trist...
Nu absolut deloc. poate a pierdut pe cineva drag... fie-ti mila si lasa persoanele care au pierdut pe cineva in pace.
Mie personal da. Adica nu vad rostul. Mie mi-ar fi frica, sincer dar acum... ce conteaza ce credem noi? Daca o persoana se simte bine plimbandu-se prin cimitir si tot felul de locuri din astea stranii eu nu am ce sa zic deoarece nu conteaza parerea mea pentru acea persoana. Dar da, pentru mine e foarte ciudat.
Păi părărea mea este că este cam ciudat, chiar ff ciudat. Adică te plimbi prin parc, pe stradă dar, în cimitir este straniu. Ce cauţi tu noaptea în cimitir. Dar dacă este ziuă într-un fel nu este ciudat pentru că poate vizitează mormintele, dacă mă înţelegi, dacă este mama ei/lui îi pune o lumânare. Asta a fost tot.
Hi!
Nu mi se pare de loc ciudat ca o persoana sa se plimbe singura prin cimitir
Si eu fac chestia asta uneori si chiar imi place, dar merg mai des cu prietenii nu prea merg singura...doar atunci cand sunt suparata
sper ca nu iti par o ciudata, poate unii asta credeti, dar mie imi place ca ma relaxez si uit de toate greutatile...
Nu, sunt momente in care vrei sa fii alaturi cu sufletul daca nu trupeste alaturi de cei care ti-au fost dragi si inca mai sunt in inima ta, si unde simti cel mai bine o persoana decedata, la locul de veci
Sa te plimbi singur prin cimitir fara motiv este un motiv de ingrijorare.In loc sa stai cu cei vii ca tine, sa te distrezi stai sa te relaxezi sau sa te 'distrezi'de unul singur in cimitir?!
Te poti relaxa si acasa, in cazul in care vrei sa ai liniste si sa te gandesti profund te plimbi pe o strada linstita, in niciun caz cimitirul!
Dar deloc! cel putin asta e parerea mea.De ce ar fi ciudat? inteleg de ce frecventezi cimitirul singurica.ai nevoie de liniste si este un loc in care, intr-adevar te poti regasi.in concluzie, nu, nu mi se pare ciudat ^_^
chiftelutacrocanta întreabă: