anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi spuneti de ce fac asa si daca este cumva un instinct de animal.Stiti eu mai mereu plec in calatorii la pensiuni sau hoteluri, si cand vin turisti noi, sunt geloasa si nu-mi place ( ca un caine care-si apara teritoriul) nu suport sa vina altii peste mine ( zodia mea berbec) nu stiu de ce, si cu greu ma linistesc. Si mai mereu incerc sa le fac in ciuda si uneori ma imprietenesc cu ei si totul de vine bine.Mentionez 16 ani.

4 răspunsuri:
| gfy a răspuns:

Invata sa scrii "de vine" si-ti spun ce se intampla cu tine.

| Alesandraas a răspuns:

Este o caracteristica a noastra, a berbecilor, asa patesc si eu mereu.Cu toate ca mai am un frate mai mic nu pot sa impart cu el, poate doar daca nu e ceva foarte important pentru mine.
Si la scoala impartea cu greu cam ce era al meu...dar intr-un final m-am mai domolit.sunt mai calma.
Tb sa inveti sa lasi de la tine si sa nu pui mult, ceea ce vezi si ce faci, la suflet.
Sper ca te-am ajutat.big grin

| ElenaMaria003 a răspuns:

Hmm... sincer?! nu ai nimichee hee Te simti doar inconjurata de oamnei noi si atatwinking Nu iti plac schimbarile brushte. Stai linistita, nu e nici un instinct de animal. Simti probabil in subconstientul tau ca acei noi oameni vor sa iti ia camera unde si tu ai stat un timp si na, pur si simplu nu te simti comod sa stea si altii unde ai stat tu. happy Nu ai absolut nimic de speriat :*

| dany_6394 a răspuns:

Nu nu e