● şi e normal să fiu aşa cand de la cei dragi, În loc de sfaturi auzeam "Treaba ta ce faci"!
●ExTraorDinaRa si dc nu Pt Unii SUperFiciaLa! m-aM saTuRaT; x sa Ma ToT cRiTice InTruNa.e moMenTuL k ToTzi sa'si Tzina GuurA; X
●Hi gata! Ajunge! Iti dau voie sa taci Nu plange, nu se merita Stiu ca te prefaci!
●Asta e. S`au despartSit`h... Da` ceea ce conteaza e ca s`au iuBit
●Atunci cand ai sa ma strigi. Adu`ti aminte : Tu m`ai facut sa nu`ti raspund
●alcoolul ucide incet cuii ii pasa? nu ma grabesc
●Un singur lucru bun am învăţat de la tine
... Să-i dau dracu pe toţi dacă mie îmi e bine!
● Simpatică cu cine merită,![]()
o scorpie cu cine m ăscoate din sărite. ![]()
●Iar ma lupt sa-ti scot inima din gheata.
●acum chiar mi se rupe, puteti s`arucatzi cu ce vreti...ati spart deja geamurile prin care`i vedeam strambi pe cei dreptzi
●Si cand ploua afaraa.
mi-amintesc ce mult noi ne iubeam!
●●Înveţi din greşeli sau înveţi să nu ceri. Ăştia deştepţi de azi, sunt doar proştii de ieri!
●Sunt încã copil.;"> Mãnânc skittles =p~ Şi mã hidratez cu suc`! =]
●# Fa ce vrei cu viata ta;; ), lasa lumea sa spuna
ce vrea
.;;] ♥.
●# Intr'o lume alb-negru.am tupeuuuu sa visez in culOri! :]] =P
●# Nu'ti dori niciOdata perfectiiiunea. Exista defecte dupa care altii innebunesc [;;] ♥
●•♥ …->…♥•º° O daTa pierZi pe cineva … Suferi si poti veDea … Numai e lOc, numai e fOc … esTe ca un sFarsiT de joc! ~ °º•♥
Face pe inabordabila, e un Joc ce`l face des, si isi joaca bine Rolul, inocenta, chip pervers
Nu distrug visele… injectez speranta! (:
O simpla Aventura trece in doua luni… O dragostea la prima vedere trece in doi ani…. O iubire iti schimba total viata…
º Sa pierZi cu elegantZa inseamna victorie º
Aude ce vrea`. intelege numai ce`i convine`. oftica`te ca nu o doare de tine.
! Nu sunt genu` care sa planga. Pot sa n`am nimic, tot o sa`mi ajunga!
! N`am, nu vreau, nu stiu, nu`mi pasa!
┊┊♥
Am dezamagit pe multi, dar multi au meritati...Am **** in gat atunci cand m.au facut de ***
nu o lasa sa plece,e singura care te'intelege,iubeste'o,fa'o sa uite k ai fost rece
Iti-ador caracteruu`u` Te`ador mai mult `Decat... Decat`Iubeste`Dumnezeu [...] Ceruu`
Te crezi superioara,dar nu stii cat de inferioara te crede lumea
Era motivul pentru care ma trezeam si il priveam, il adoram,il cuprindeam, il respiram, Pentru k il iubeam,si el ma iubea...
Ele Provocator Danseaza,Pe Tocuri,Nu Pe Masa,Le Place Bunul Gust Si`O Doza De Viata
Face parte din parfumu' meu...sã fac atátea victime ìn drumu' meu
# Si poate ca ma doare Ca prietenele`mi zic ''uite,vezi? esti proasta fata. daca tu nu-l cauti,el nu te cauta. #
Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot.Nu vreau sa vorbesc frumos cand stiu ca nu are rost...
"Dupa fostul` vine altu`! Aceleasi gesturi si cuvinte Tot ca inainte,
Il crezi apoi iti dai seama ca minte! Si`n final e o alta poveste...Acelasi scenariu.alte fete!""
♥●°°face ce vrea.pentru ca`si permite °°●♥
Stie ce vrea, si ce vrea ObTine... Nu cere niciOdaTha` ca nu`i prea sTa in fire!
Uneori inteligentha`.uneori arogantha`. uneori orgolioasa`. alteori elegantha`.dar mereu in top.
# Hai sa vedem daca m`am schimbat/? Hai sa vedem cine pe cine a tradat #
De azi iti spun pa'pa ...Ramai scumpule cu ea!
Tocu' e inalt, efectu e socant.Toate privile se intorc automat
cine-miii face zilele cu soareee? cine ma iubeste cel maii tare? da cine cine ma iubesthee? su cu calitati si cu defectee
.
Uneori nu conteaza cat de departe te duci, cate trepte cobori sau urci, de cate ori cazi si te ridici
conteaza ca niciodata nu pierzi pe drum sentimentele pe care i le porti. "
Zambeste `celor` c` te` urasc sa` simta` ura` ta
Zambeste `celor pe care` ii iubesti`sa simta dragostea` ta.Iar` daca vreodata` cei pe care ii iubest`i te vor` trada.zambeste` sa` simta` indiferenta` ta `.`
Nu faci nimic.Ai impresia k te astept.dar de fapt ma indepartez incet, incet. Te uiti atent.Ma privesti cu regret.
AsUpra mea nu vei mai avea niciun efeCt`!
AmBiTia Pt Noi E Mai Presus Decat IuBirea!
Iar Durerea a Inceput Sa Nu Mai Existe.Pt Ca Am Invatat De La Tine.Sa Fiu Indiferenta Sh Rece.Chiar daca Diferenta Doare.Te'am Iubit FraeRe!"; x!•"
• Azi ai o fata, dar maine poate ea te lasa; azi n-o iubesti, dar maine poate-ti pasa!
[ O ]
• M-am saturat sa ma prefac ca nu ma mai doare nimic, de fapt ma doare foarte tare de nu mai pot sa ma ridic. ![]()
Ma linisteste un gand, ca nu sunt eu cea care a pierdut, vine timpul cand o sa vorbim din noi,
eu o sa rad de multe, iar tie o sa-ti para rau!
[ O ]
- De ce toata lumea vorbea de mine? De ce le era ciuda? Pentru ca eram cu tine? ![]()
[ O ]
- As vrea sa cred in vraja ta, da tot ce-mi spui e "bla bla bla". ![]()
- Nu exista papagali, doar bufnite cu mult tupeu!
- Sa nu te supere tonul vocii mele, dar am sa-ti vorbesc de toate acele lucruri.![]()
- Si imi pare rau de tot ce s-a intamplat stii bine, cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine!![]()
[ O ]
- Nu-mi spune tu mie ca suferi sau treci printr-o pasa trista, daca-ti plange inima dupa mine, inghite o batista!![]()
[ O ]
• Daca pentru un timp ai crezut ca o vei distruge, uite-o acum, zambeste si e dulce!![]()
Merită să treci prin ploaie, doar ca să vezi curcubeul ce va apărea după.
Merită să treci prin suferinţă, doar ca să te bucuri de fericirea de după.
•scuza` ma daca` devin prea insistenta`
dar tu esti ca un drog; iar eu sunt dependenta`
•Nu` puteam` fi` inocenta`.
intr-un mediu violent.
•- Ma` auzi?
da. Probabil ma` auzi; Nu inteleg de ce nu imi raspunzi dar eu voi continua sa iti vorbesc.
astea le pun eu la status`
` funda?
"N-o sa uit ceea ce sunt,o sa ajung ceea ce visez, o sa iubesc ceea ce-mi place, n-o sa uit ceea ce ma doare; voi fii buna cu cei buni si rea cu cine trebuie!"
http://wzus1.search-results.com/......http?/r
Astea imi plac mie.
Succes!☺♥
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: