| mariradu a întrebat:

Bună ziua! Aș dori să îi fac o surpriză fiicei mele și să o duc la spectacolul aviatic de la Clinceni, dar nu știu exact când este și nici cum stă treaba cu spectacolele de aviație în general.

Din câte am văzut, pe unele site-uri scrie faptul că acesta se va ține pe 31 mai, dar o postare de la începutul acestui an (de unde am și aflat de eveniment) de pe Facebook spunea că se va ține pe 1 iunie. Se ține cumva în 2 zile? Dacă da, în ce zi să mergem? Noi stăm destul de departe de București, și nu cred că am putea merge 2 zile la rând.
A, și la ce oră ar trebui să ajungem? Adică ar trebui să ajungem mai devreme la aerodrom în caz că va fi aglomerat și nu vom prinde loc de parcare etc?

Răspuns Câştigător
| Dragosstpu a răspuns:

Buna dimineata, scrie pe pagina de Facebook Clinceni Air Show ca spectacolul va avea loc pe data de 31 mai, ora 17. Sa aveti buletinul la dvs. S-ar putea sa nu prindeti loc de parcare in zona avand in vedere acest eveniment, poate sa fie parcata mai departe si sa va intoarceti cu un autobuz 1-2 statii, in functie de unde ati parcat masina.

1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

Am cautat si eu acum, ai dreptate cu data spectacolului.
Dar instinctul imi spune ca va fi pe 31 Mai la ora 17.