| Baiattt a întrebat:

Cand te duci sa platesti netu, pe ce luna platesti ca nu inteleg?
De exemplu pe factura imi apare ca ultima zi de plata este 31.03. 2014 asta inseamna ca pana atunci voi avea net?
Adica de exemplu in 1.04. 2014 nu o sa mai am net sau cum?
Cateva lamuriri va rog.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Platesti factura lunii trecute apoi iti vine cu 15 zile inainte urmatoarea luna sa o platesti dar o poti plati la sfarsitul lunii nu inainte.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Netul se plateste cu o luna in urma. dupa ce trece data limita, te mai lasa 3-4-5 zile apoi primesti mesaj prin email ca in 24 de ore se va opri serviciile catre tv si internet..asa se anunta daca esti la RDS
O zi bunahappy

| icsbooy a răspuns:

Normal aia nu e ultima zii de plaata, e chiar la jumatea perioadei. platesti astaazi de exemplu, si din pretul platit ei opresc jumate pentru 15 zile din urma (perioada care a fost data de gratie) si jumatate din suma o opresc pentru urmatoarele 15 zile care o sa ti se mai dea, tu cand ai net o luna, deffapt ai platit doar jumatate din luna primita, cealalta jumatate urmand fii platita luna viitoare si tot asa...

| Baiattt explică:

De exemplu luna trecuta aparea pe factura ca ultima zi de plata era 28 februarie si in mijlocul lunii mi-au deconectat netul.De ce?