He he...pai de cand mi-o adus un mos o scoica de la un iaz.
Mergeam zilnic dupa mormoloci si altele ca sa hranesc scoica.
Dar intr-o dimineata, cum m-am trezit, mi-am luat o fusta si un tricou, slapii lu fra'miu(mici pe mine, dar oricum nu conta fiindca locuiesc la sat) am luat-o si pe sora mea (are 6 ani acum atunci avea5)si ne-am dus, prin gradina si peste un deal, la acel lac. Dar nu gaseam niciunul, pana cand am vazut unul pe o parte a iazului. M-am pus cu picioarele pe un lemn(era ingramadit iazul)si, ma tot intindeam spre ea, pana am cazut.
Vai deci, credeam ca mor, apa imi ajungea pana la gura, malul ma tragea si sora mea se uita asa la mine, cand mi-am lasat slapii
si am traversat nu stiu cum,(simteam ca sar pe fundul lacului)apoi am ajuns la sora mea, am rupt din gardulet, si am iesit.
Asa m-am dus desculta si uda pana acasa, peste un deal si prin gradini, si tremurand toata.
Noroc, ca mama nu era acasa. Dar nu vroiam sa afle ce am facut, caci...era vai de mine, asa ca m-am intors sa iau slapii, dar cat am cautat in locul in care i-am lasat, (am cautat cu un bat mai lung)nu i-am mai gasit. Oricum sora mea i-a spus mamei, si oricum mama m-a pedepsit.
Chiar daca acum mi se pare amuzant, atunci mi se parea ca vad moartea cu ochii.
Pur si simplu mergeam pe strada si eram atat de concentrata sa butonez telefonul incat cand "m-am deconectat" nu stiam unde sunt si am dat peste un baiat din greseala... ma invarteam in loc si baiatul acela ma intreaba : "te'ai ratacit domnisoara?" eu ii zic cred ca da... si fug
Hehe cea mai tare intamplare care mi-o aduc acum aminte din 2010 e ca eram cu prietenu meu pe plaja la mare si am agatat doua gagicutze si dupa vreo doua zile, tipa pe care a agatato prietenul meu vroia sa i se daruiasca(fata avea nevoi) si amicul meu a duso pe plaja ca acolo aveau cica fantezi si de acum urmeaza partea cea mai interesanta
amicul meu dupa ce sia terminat treaba pe plaja(daca se poate numi asa) i-a spus sa stea acolo pe plaja ca el vine pana acasa sa-i aduca ceva si tipa a stat acolo pe plaja si la asteplat si el i-a facut o gluma si nu sa mai intors, a fost un moment foarte amuzant pentru ca am ras de saraca fata cu lacrimi
Eu daca iti zic...
Eram langa o groapa
Apoi a venit un prieten
A inceput sa danseze
Apoi ceva(nu stiu ce) m-a apucat de picioare si am cazut in ea
Am mult de scris :
1.cand eram mic bunica mea avenit la mine si a zis ca are o surpriza speciala pentru mine apoi mi-a dat o plasa plina cu culori si creioane si carioci si carti de colorat.am inceput sa plang si am zis ca vroiam cremwusti
2.De ziua mea a venit un baiat la mine cu un cadou si m-a intrebat daca imi place si eu am zis: NU! si l-am aruncat deoparte, baiatul a inceput sa planga...acum asta ma intristat
3.eram in america cu un prieten si ne-am dus sa ne lom o cola si am loat-o de la un tonomat am deschiso putin si a explodat si mergea ca o fantana arteziana am pierdut jumatate de suc
Acum a sa scriu niste cantece de la mine din clsa imventate in 2010:
1. Vreau sa, Vreau sa, Vreau sa, HULAAAAAA!
2. Iubita mea cu ochi ca cafeaua
cu buzele ca carameaua
ca cosmin iti striga tare ca esti frumoasa ca o floare
3.Greva,greva nu mai facem sport!
Greva greva bunicile-n cort!
Iar acum cateva expresi amuzante:
1. a decedat mortu!
2. Sperii mucii!
3. loate-ar closca!
4. Pustete mazarea!
Acum cateva nume de trupe foarte amuzante din clasa mea:
1. bunicutele rock
2. tacanitii din clasa |V
In vara cand am fost in Italia in vacanta cu un prieten si am mers la o discoteca in aer liber pe plaja si el nu prea stia limba si s-a bagat in vb cu o fata! Si cum nu stia limba a incurcat putin cuvinetele si fata i-a dat o palma si unde erau ei era si o piscina direct in piscina a cazut saracut baiat! VAi cat am ras
Eram la mare cu prietenul meu(cel sotios). Mi-am uitat buletinul pe pat in camera de hotel si in acea zi ar fi trebuit sa mergem in Bulgaria. Prietenul meu mi-a luat buletinul si l-a ascuns. Pana in vama nu am stiut nimic de buletinul meu. Am uitat cu desavarsire. Am inceput sa plang deoarece inainte sa ajungem in vama am oprit masina intr-o parcare sa cautam actele dar buletinul meu nici unde. Am scos totul din masina si l-am cautat, si plangeam de nervi. Am urcat dupa inainte furioasa iar prietenul meu radea in hohote. L-am intrebat de ce se amuza in halul asta pentru ca este o situatie destul de serioasa. In acel moment el mi-a scos buletinul din buzunar iar eu am rasuflat usurata. Aproximativ 3 ore au fost pierdute in acea parcare cautand buletinul.
Am fost la statiune si am invatat sa schiez. si aproape mi-am rupt gatul, vrand sa-l impresionez pe un baiat
Orele nesfarsite la scoala se transformau mereu in intamplari amuzante daca erau si tori colegii acolo
Cred ca cea mai amuzanta intamplare a anului 2010 este cand jucam fotbal cu prietenii pe gheata!
Si era super amuzant cand vedeai pe toata lumea cum incerca sa suteze mingea si se trezea cu fundu'n sus!
Si de fiecare daca cand pica o persoana toti eram pe el/ea si strigam : "GRAMADA CERE VARFFFFFFFFFFF"
Ce-a mai frumoasa zii si amuanta a fost atunci cand am intalnit "lumea TPU " si ii taree! a fost amuzant
Cand am mers in tabara, am vizitat, bineinteles, si o piscina, care avea tobogan destul de mare. Eu si o colega ne-am gandit sa incercam. Dupa zeci de minute asteptate la rand[ ] am urcat si noi [normal ca am ras de cei din jur intre timp, una din fata noastra avea slipii rupti in fund]. De fiecare data cand aterizam in apa, trebuia sa scot capul, sa trag mult aer si sa ma bag iar sub apa sa imi pun inapoi costumul pe mine [aveam probleme cu sutienul]. Insa ce mi-a venit mie, cam a 5-a oara, cand sa pic in apa, mi-am pus mainile pe sani si am tras aer in piept. Imaginea era foarte amuzanta, iar cand am iesit din apa [erau foaaarte multi in jur care priveau] doi mosnegi au inceput sa rada [printre multi altii, desigur] ca mi-am pus mainile pe sani. Ar fi fost bine daca s-ar fi terminat aici... Dar am hotarat sa ma mai dau o data, cu aceeasi colega. Altele in spatele nostru radeau de lesinau. Dupa ceva vreme am observat ca si eu, si amica mea, aveam slipii rupti in fund, ca cea din fata noastra. Mie imi venea sa intru in pamant de rusine, mai ales ca prietenii mei radeau de mine din doua motive acum. Shit happens, asa ca am ras si eu cu ei
.
Hmm, cea mai amuzanta a fost cand mi-a aruncat o colega din greseala cu pasta corectoare in cap .
Paii sa vedem sad din pat cand am auzit ca un anumit baiat ma place... apoi la scoala eu stateam in brate la o colega el vine si se aseaza in brate la mine m-a luat de picioare si am cazut amandoi
In aceasta vara o prietena m-a invitat sa petrec o saptamana la casa ei de la tara. Eram sigura ca o sa ne distram de minune, mai ales ca avea si piscina. Abia
ajunsesem, cand am constatat ca-mi uitasem costumul de baie acasa! Ma bosumflasem toata, insa prietena mea, Monica, mi-a imprumutat un costum de-al ei. Bikinii imi erau cam mici, insa am decis sa-mi asum riscul. La Monica mai erau in vizita si niste veri mai mici, care au venit cu noi la piscina. Ca sa impresionez pe toata lumea, am urcat pe trambulina, mi-am luat avant si am sarit! Cand sa ies din apa, mandra de saritura mea, am constatat ca toata lumea incepuse sa rada in hohote. Why? Minusculii bikini imi cazusera si toata lumea ma vazuse in toata splendoarea!
Pai au fost muuuuuulte... cea mai amuzanta ar fi...
prin septembrie eram pe coridorul scolii si un coleg mi-a pus piedica.eu,nebuna cum sunt, am vazut o matura, am luat-o si am inceput sa il fugaresc pe respectivul cu ea.la un moment dat, am ajuns la un fel de intersectie a coridoarelor in care el a luat-o intr-o directie pe care nu am vazut-o.in directia opusa a luat-o proful de franceza care e destul de tanar si seamana foarte bine cu acel coleg.era destul de grabit, asa ca l-am confundat cu tipul pe care il fugaream. m-am repezit eu la el si i-am tras un maturoi in cap...doamneeee). toata lumea a inceput sa rada inclusiv profu, mai putin eu care eram toata rosie
Pai vara asta am fost cu colegii la mare.tot ce a fost acolo a fost amuuzant! aika faceam farse la altii si ne radeam incontinuu a fost minunat!
Au fost foarte multe intamplari amuzante... unele chiar penibile as putea sa zic
)
... daca ar fi sa va povester ar fi o groaza asa ca mai bine raman doar eu cu amintiriile:X
Pai, am fost la munte in camping cu scoala cu colegii si cand treceam pe langa o padure un coleg de al meu s-a impiedicat intr-o piatra mica cam de 1 cm x 1 cm.
Pai cele mai amuzante intamplari au fost(pentru ca am avut mai multe):
1. Aveam un prieten care nu era din localitate cu mine.Intr`o zi a venit cu mama lui prin orasul meu si m-am intalnit cu el.Era primul meu prieten, asa ca am luat`o pe una dintre cele mai bune prietene si pe unul dintre cei mai buni prieteni si am plecat.Eu aveam emoti bineinteles.Inainte sa plecam am stabilit sa zicem ca cei doi prieteni ai mei sunt frati gemeni si ca ii cheama altcumva. Zis si facut! A venit tipul le-am facut cunostinta si am stat sa bem un suc.Intre timp tipul i-a intrebat daca sunt frati etc, iar unul a zis ca sunt gemeni iar altul ca nu.Nu mai puteam de ras pe bune. Dupa, eu vorbeam cu colega mea si i-am spus pe nume si asa a decoperit tipul ca l-am mintit. Nu vrei sa stiti ce-a iesit apoi.
2.Eram la o colega si l-am sunat pe un prieten, bine poate fost prieten si a raspuns maicasa.Atunci i-am zis:
Eu:Aaaa.Sarut mana X este acasa?
Ea:Buna.Nu X nu e acasa e la un prieten.
Eu:Ii puteti spune ca l-am cautat?
Eaesigur.Serbus
Deci nu mai puteam.Nu stiam ce sa zis ma balbaim toata.Cand am vorbit cu el am aflat ca mama lui imi admira curajul pentru. ca nici una din prietenele lui n-a mai avut tupeul sa vorbeasca cu el.
Pe la sfarsitul verii am iesit cu bicicleta impreuna cu prietenii
am mers de pe grivita pana la kiselef.mai pe la jumatea drumului uni baiat din gasca i s`a facut rau. dintr-o data a venit un nor mare si negru.eu cu fetele ne-am hotarat sa ne intoarcem. dar ne-a prins ploaia la Domeni.am mers repede spre casa. iar cand am ajuns eram fleasca))))
Eu impreuna cu vara-mea am fost la tara. Tara asta este de fapt un bloc dar in fine...Noi avem acolo un vecin, batran normal, dar noi ni-l aminteam altfel de cum era acum.Itr-o seara am facut o vizita lui si familiei lui, el avea un par mai grid si alb chiar cu ceva negru, iar tunsoarea fiind una tepoasa dar niste tepi mult mai lungi de ziceai ca avea paie in cap, iar dintii lui zici ca erau "tunsi" cu foarfeca in toate directiile, iar vocea lui asa vesela si "vai, vai, vai bla, bla, bla" ne-a facut pe mine si pe varamea sa izbucnim intr-un ras chiar de fata cu el, bine ca el era obisnuit de cand eram noi mici fiindca asa faceam si atunci, desi el nustia de ce sau de cine radem acum fiind aceeasi situatie. Ajungem noi acasa hai la barfit si uite asa ii vedeam noi toata hidosenia haioasa si radeam intr-una.
A doua zi am fost la niste cumparaturi, iar bunica ne povestea ca sotia vecinului denumeste dentistul "dintarul" si iarasi ne-a apucat rasul. Ajungem noi acasa si iarasi ne ducem cu gandul la vecinu si ii punem porecla "Dintila". Cam atat despre vecinul.
In prima zi cand l-am vizitat am cunoscut o fetita de 2 ani pe care ei o cresteau, dar nu era fetita lor ci a celorlalti vecini care erau toata ziua la servici iar fetita lor ramasese in grija lui Dintila si sotiei lui acestia fiind platiti sa stea cu ea.Itr-o zi fetita de 2 ani pe nume Alessandra a fost adusa pe la noi sa stea vreo 2 ore. Bunica o serveste cu un biscuite, iar dupa eu o iau in brate si incep sa o fac avionul (mare greseala ) o invart eu ce o invart, iar ea ma strange mai tare de gat, iar bunica imi spune "aoleu oprestete ca vomita copilul". Eu pe moment ne dandu-mi seama de ce se intampla si nu ma opresc, iar varamea zice destul de fuioasa "hei mai stropit"(de parca eu as fi stropito pe picior cu biscuitele care descoperim ca fetita il tinuse in gura vorba mea si a lui varamea "o tinea rezerva pentru. la toamna".
Uite asa aceasta fetita nu a scpat neporeclita denumind-o "vomitron 3000", chiar daca ea avea deja porecla de la vecinu "chilotareasa".
Ooooo, sa nu uit sa va spun ca mai avem o vecina in bloc "la tara" pe nume Margareta si intr-o zi ne-a dat o gleata cu "zarzare"(cum le dunumea Margareta ). Ajungem acasa si vedem ca au furnici si cine stie ce, iar bunica zice ca le arunca eu cu varamea radem de renumitele "zarzare" si ii punem lui Margareta porecla "zarzarica", dar nu ezitam sa ii mai spunem si "tarancuta".
Trec cateva zile si ne intalnim din intamplare cu "zarzarica" care ne intreaba daca ne-au placut "zarzarele" (firar ele sa fie ), iar eu si vramea :"da, da, au fost foarte bune" si iarasi ne bufneste rasul "tarancuta" se holbeaza la noi si dupa ne zice"daca vreti va mai dau o galeata de "zarzare" ( vai de capu meu deci atunci m-am uitat eu la varamea si ea la mine si am ras pur si simplu cu lacrimi) si cam atat.
Cand am cazut pe jos de pe un scaun de la scoala care era rupt. Toti stiau ca scaunu e rupt mai putin eu
Cand am confundat o rama cu un sarpe si am inceput a strig din adancul plamanilor cand am descoperit adevarul
Cea mai amuzanta intamplare in anu2010 cred ca a fost si-a lasat profu foaia cu raspunsi la mine pe banca cand aveam test:X si am laut 10
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: