anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e ultima carte vesela si buna pe care ati citit-o? M-am saturat de carti triste, chiar daca toate au fost bune, am reusit sa ajung complet deprimat...

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

"De ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda" de Barbara si Allan Pease. E si educativa! Iti recomand si alte carti ale acelorasi autori! Lectura placuta!

10 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

"ea il vrea in colivie... el o vrea de jucarie" - stiu ca titlul suna stupid... dar este foarte amuzanta... nu este chiar genul meu... dar m-am amuzat citind`o...

| LuS[z] a răspuns:

Te sfatuiesc sa citesti morometii de marin preda daca nu i-ai citit. e o carte foarte buna cu momente pe alocuri comice.tren de placere de i.l.caragiale dar nu e o carte.

| Dara a răspuns:

"Ghidul nesimtitului" de Radu Paraschivescu.

| wizard_cristi a răspuns:

,, Bazar bizar" de Radu Paraschivescu. Cartea este compusa dintr-o serie de povestiri comice despre Romania.

| valentin_6918 a răspuns:

"Calea luptatorului pasnic" de Dan Millman.
A fost facut si un film dupa ea, insa este infinit mai buna cartea. Pot spune ca am ras cu lacrimi, dar am m-a si lamurit despre arta de a fi pozitiv.
"Rugaciunea broastei" si "Cantecul pasarii" de Anthony de Mello - sunt niste povestioare mici, foarte profunde si pline de umor. Fac minuni cu starea ta de spirithappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

P G Wodehouse, seria cu Jeeves. Demential.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti tanar si ai chef de cultura poti incerca "Invitatie la vals", de Mihail Drumes. Ii dau cu respect nota 10.
"Cartea nuntii", de George Calinescu a fost ultima carte pe care am citit-o; o carte bunisoara. Ii dau nota 9.
Acum citesc "Adela", de Garabet Ibraileanu; astept sa o termin.
Oricum preferata mea ramane "Panza de paianjen", de Cella Serghi. Excelenta!

| nelu27 a răspuns:

Incearca "Carnetele maiorului Thompson" de Pierre Daninos!

| bogdan_andrei a răspuns:

"Balanta" de Ion Baiesu - are sa-ti placa

| laurentiu_pop a răspuns:

"Tartatarin din Tarascon" a lui Daudet ma bine dispune de fiecare data!