"De ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda" de Barbara si Allan Pease. E si educativa! Iti recomand si alte carti ale acelorasi autori! Lectura placuta!
"ea il vrea in colivie... el o vrea de jucarie" - stiu ca titlul suna stupid... dar este foarte amuzanta... nu este chiar genul meu... dar m-am amuzat citind`o...
Te sfatuiesc sa citesti morometii de marin preda daca nu i-ai citit. e o carte foarte buna cu momente pe alocuri comice.tren de placere de i.l.caragiale dar nu e o carte.
,, Bazar bizar" de Radu Paraschivescu. Cartea este compusa dintr-o serie de povestiri comice despre Romania.
"Calea luptatorului pasnic" de Dan Millman.
A fost facut si un film dupa ea, insa este infinit mai buna cartea. Pot spune ca am ras cu lacrimi, dar am m-a si lamurit despre arta de a fi pozitiv.
"Rugaciunea broastei" si "Cantecul pasarii" de Anthony de Mello - sunt niste povestioare mici, foarte profunde si pline de umor. Fac minuni cu starea ta de spirit
Daca esti tanar si ai chef de cultura poti incerca "Invitatie la vals", de Mihail Drumes. Ii dau cu respect nota 10.
"Cartea nuntii", de George Calinescu a fost ultima carte pe care am citit-o; o carte bunisoara. Ii dau nota 9.
Acum citesc "Adela", de Garabet Ibraileanu; astept sa o termin.
Oricum preferata mea ramane "Panza de paianjen", de Cella Serghi. Excelenta!
anonim_4396 întreabă:
SilentRain întreabă: