Sa ma impiedic si sa cad pe niste scari intr-o sala plina de oameni si copii, bineinteles fiind in centrul atentiei pentru ca in momentul acela ma duceam sa imi iau premiul castigat la un concurs
)
Jucam celebrul joc '' Hotii si gardistii '' in pauza. Eu fugeam de ceilalti si la un moment dat urc intr-o scara de langa scoala. Urc si ma opresc sa imi trag sufletul in fata usii profei de biologie. Ea iese, o vad, ma vede, un moment de tacere. Ora urmatoare aveam chiar biologia. Ma intreaba daca nu cumva avem ora acum si ii spun ca da. Mergem impreuna pana la scoala si schimbam diverse impresii. Si asa am aflat unde statea doamna profesoara de biologie ( care era foarte draguta ).
Am cazut peste o chiuveta la Mc si am spart-o
am inundat restaorantul
. penibil atunci, superfunny atunci
. La prostii nu ma intrece nimeni!
Ei bine odata m-a trimis mama sa cumpar ecva si pe scari mi-a venit sa cant titanic
(ma prosteam )
) si cand am vazut ca pe la et 2 cobora cineva de la 4 şuşotind si razand sau am cazut in fata clasei
) doamni ce neidemanatica eram
Pai cam asa a inceput maimea m-a trimis pana jos sa cumpar nu stiu ce si cand eram pe scari urcam ca eu stau la et 4 pe la et 1 am inceput sa cant titanic ei acum e partea cea interesanta ca atunci cand cantam am inceput sa ma prostesc ridicam uleiul 8ca l-am cumparat) si spunea refrenul si oamenii atunci coborau scarile uitandu-se la mine si razand...
penala faza mai ales ca vecini tot mai vorbesc despre asta si s-a intamplat acum 2 anii '
))))))))))))))
Poi.sa iti dau un exemplu. m'a sunat o colega sh a vb cu bunica mea.sh dup a zis ca e simpatik bunica mea. Am ras foarte muld![]()
ĄŇÐİ întreabă: