| alexx102428 a întrebat:

Cat costa cel mai performant calculator in lei de pe piata actuala din Romania?

7 răspunsuri:
| AnimeG0DDDFan a răspuns:

Depinde, daca vrei ceva ultimul ragnet, numai unitatea costa cam 30-40 de milioane si un cu plasma e cam 5 milioane ( asa am dat p-al meu ) un mause fara fir e cam 1, 5 mill, si o tastatura cu butoane d'alea mijtoace e cam 1 milion cam asa laughingdiferenta e ca pe unitatea mea am dat 8 mill si, am cumparat de pe e'mag am cumparat chestii noi happy

| Frank51 a răspuns:

60465.59 Lei, adica 600 de milioane in bani vechi.

Falcon Northwest are urmatoarele specificatii tehnice:
- placa de baza cu chipset Intel x58
- procesor Intel Core i7-965 Extreme Edition la 3, 79 GHz (overclocked)
- memorie de 12GB (1, 066MHz DDR3 SDRAM)
- doua placi video ATI Radeon HD 4870 - 1GB fiecare
- HDD de 1TB de la Hitachi
- SSD de 80GB de la Intel (X-25M)
- unitate optica Blu-ray (4x dual layer) si DVD burner cu Lightscribe (20x dual-layer)

Daca ai bani si doresti ca viata ta sa ramana in jocuri, atunci il poti cumpara.

| Jipa95 a răspuns (pentru Frank51):

Prietene din ce ai zis tu aici acel pc nu face nici macar 150 milioane. De 600 milioane ar trebui sa aiba 32 gb ram, un Intel i7 / xenon quad core, o placa video de 4 gb pe 256 bits, un ssd de minim 180 gb si un hdd de 3 tb

| Frank51 a răspuns (pentru Jipa95):

Mda, si eu imi luam 5 pc-uri cu tot cu perferice si cu monitoare, dar pretul nu eu l-am pus, eu doar am vazut pe net.

PS: De 600 milioane ar trebui sa aiba 64 Gb ram, cel putin un AMD Phenom ii 6, 5 GHz, 2 placi video de 3 Gb GeForce GTX 780 Hydro Cooper= 6 Gb, 384 bits, un ssd 400 Gb, si un hdd HGST UltraStar de 4 Tb, asta doar cel putin, deci, acel pc chiar era varza...

| Sadicalex a răspuns (pentru LeMike):

Scuze ca ma bag, si este cam cu 3 luni mai tarziu dar am dat peste com tau din cautarile mele si sincer... unii sunteti cam fraieri daca luati gata facute. Poti face unul de max 3500 lei mult mai performant, crede-ma.

| LeMike a răspuns (pentru Sadicalex):

Nu-i nimic. El a intrebat care este cel mai performant pc de pe piata! adica gata facut! Deci inainte sa-i jignesti pe altii te rog sa citesti intrebarea cu atentie.
Stiu si eu ca iti faci din piese mult mai bun, dar poate ca nu toata lumea se pricepe!
winking