Destul de multa. Depinde si de situatie: rabdare cand astept ceva sau rabdare cand cineva incearca sa ma enerveze?
Acum depinde si de situatie.
Uneori am destul de multa rabdare pe cand alte ori nu am rabdare deloc.
Foarte multa, daca nu asi fi avut rabdare nu ajungeam ceea ce sint acum, cu rabdarea treci multe obstacole.
Eu zic ca suficienta. Mi s-a spus de multe ori ca sunt foarte rabdatoare.Insa si la mine, rabdarea are o limita...
Suficienta, cand urmaresc un anumit tel. Prea putina, din pacate, atunci cand ar trebui sa ma preocup de lucruri frumoase: arta, cultura, sport, familie. Asta e situatia, in fond nimeni nu-i perfect, nu?
Am foarte multa rabdare
... Asa se dovedeste faptul ca raspund la intrebari ca aceasta, fara pic de sens
si nu ma enervez.
Uneori am putina rabdare, dar alteori nu am rabdare deloc...asa sunt eu mai nerabdatoare...
![]()
Multa multa.incat sa te ineci tu in ea! fir'ar mama ei de intrebare .ca ti'a topit cerebelul.
Destul de multa si ma enervez foarte greu! rar se intampla sa imi pierd rabdarea! sunt foarte calma si extrem de pasiva! uneori ii enervez si pe cei din jur!
Aproape deloc, pentru ca asa m-am nascut sa fiu
dar asta e atunci cand sunt nervoasa sau plictisita sau ma gandesc la ceva si cineva ma intrerupe
Depinde de loc, timp, spatiu,
In dragoste rabdare am dar cu norma, in orce lucru trebuie sa ai rabdare chiar si in cel care nu-ti place sa-l faci dar trebuie sa rabzi.Chiar si in viata de zi cu zi trebuie sa ai rabdare, te intrebi de ce?
pentru ca DUMNEZEU la inzestrat pe om cu putin din toate.Asaca e normal ca sa ai rabdare.
pa pa
Georgiana2905 întreabă:
LisaJulie întreabă: