| eeeeeeeeee a întrebat:

Cat de multa rabdare aveti?

23 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

De multe ori am asa putina incat apelez la indelunga rabdarebig grin!

| psiholoaga a răspuns:

Destul de multa. Depinde si de situatie: rabdare cand astept ceva sau rabdare cand cineva incearca sa ma enerveze?

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Acum depinde si de situatie.happy Uneori am destul de multa rabdare pe cand alte ori nu am rabdare deloc.big grin

mlm
| mlm a răspuns:

Foarte multa, daca nu asi fi avut rabdare nu ajungeam ceea ce sint acum, cu rabdarea treci multe obstacole.

| kh1ss a răspuns:

Nu prea am rambdare tongue

| selef a răspuns:

Putina.

| Krina a răspuns:

Eu zic ca suficienta. Mi s-a spus de multe ori ca sunt foarte rabdatoare.Insa si la mine, rabdarea are o limita...

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Suficienta, cand urmaresc un anumit tel. Prea putina, din pacate, atunci cand ar trebui sa ma preocup de lucruri frumoase: arta, cultura, sport, familie. Asta e situatia, in fond nimeni nu-i perfect, nu?

| Bianca26bb a răspuns:

Depinde de caz...

| anonim a răspuns:

Te gandesti cumva sa ne-o pui la incercare?big grin

| Cryss a răspuns:

Am foarte multa rabdare happy... Asa se dovedeste faptul ca raspund la intrebari ca aceasta, fara pic de sens big grin si nu ma enervez.

| Delia 75 a răspuns:

Uneori am putina rabdare, dar alteori nu am rabdare deloc...asa sunt eu mai nerabdatoare... laughing laughing

| Zâmbărici a răspuns:

Nam rabdare decat in unele situatii dar de obicei ma aprind repede laughingwinking:X

| ShaKuri a răspuns:

Multa multa.incat sa te ineci tu in ea! fir'ar mama ei de intrebare .ca ti'a topit cerebelul.

| andi a răspuns:

Nu prea multa...

| me_6767 a răspuns:

Destul de multa si ma enervez foarte greu! rar se intampla sa imi pierd rabdarea! sunt foarte calma si extrem de pasiva! uneori ii enervez si pe cei din jur!

| ka2 a răspuns:

Am ceva...

| Ella_6365 a răspuns:

Aproape deloc, pentru ca asa m-am nascut sa fiu big grin dar asta e atunci cand sunt nervoasa sau plictisita sau ma gandesc la ceva si cineva ma intrerupe

| bogy a răspuns:

Depinde de situatie si pentru ce anume.eu in general am destula.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Până la adânci bătrâneți.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general am foarte multa rabdare... dar am si o limita si cand ma enervez ti-ai dori sa stai la 10 km departare de minewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam putina.am incercat sa fiu mai rabdatoare dar ma enervez foarte usor!

| Andrusa a răspuns:

Depinde de loc, timp, spatiu,
In dragoste rabdare am dar cu norma, in orce lucru trebuie sa ai rabdare chiar si in cel care nu-ti place sa-l faci dar trebuie sa rabzi.Chiar si in viata de zi cu zi trebuie sa ai rabdare, te intrebi de ce?
pentru ca DUMNEZEU la inzestrat pe om cu putin din toate.Asaca e normal ca sa ai rabdare.

pa pa

Întrebări similare