| TPU.ro a întrebat:

Ce-ai zice de o noapte petrecuta la biblioteca? Petrece orele dintre 1 si 2 octombrie intr-un cadru inedit si descopera activitatile pregatite in orasul tau pe http://www.noapteabibliotecilor.ro/noaptea-bibliotecilor -tara/. Tu vei participa?

71 răspunsuri:
| danielcretu1980 a răspuns:

Buna idee.

| Minnie a răspuns:

Am abonament la biblioteci si ma duc o data la 3 saptamani si stau destul de mult pe acolo. O noapte la biblioteci nu prea ma incanta. Le vad ziua :-D

| adutzz a răspuns:

Mi se pare interesant, insa nu cred ca in orasul meu sa va organiza asa ceva

| cristi202 a răspuns:

Ineresant. Insa prefer mai bine sa "rontai" o carte acasa, intr-un anumit mediu creat special pentru asta. Noaptea e totusi pentru dormit. Totusi, voi discuta cu sotia, si poate vom incerca o escapada pe undeva prin Bucuresti. Oricum, multumesc pentru anunt, altfel nici nu stiam!

| kissmealiss a răspuns:

De ziua mea? interesant...

| NikoIsDirectioner a răspuns:

E o ocazie unica si cred ca va fi intreresant! De abia astept sa merg! De mult mi-am dorit s-a stau intr-o bibloteca in toiul nopii sa citesc carti de dragoste sau de groazabig grin super initiativa va felicithappy

| SamSon a răspuns:

Cool happy

| DarQueen a răspuns:

Categoric vreau!

| CryssCrySta a răspuns:

Frumos dar nu pentru mine(orasul meu nu era in lista).

| Deyutza a răspuns:

O idee super, să citesc cărţi de groază noapte în biblioteca, dar în oraşul meu nu se organizează tongue

| Maariiaa a răspuns:

Da,voi participa cu siguranță pentru că am o pasiune deosebită pentru citit. O să mă duc, împreună cu un alt grup de 30 de persoane.
Cătălin, Alexandra sper că și voi o să vă duceți și că nu ne îndemnați pe noi atâta și voi să lipsiți.

| Adynanana a răspuns:

Imi place. interesant. Sper sa pot merge.

| passenger a răspuns:

Da,cu cea mai mare placere!

| Dash a răspuns:

Ok

| LastDream a răspuns:

Cu siguranta voi merge happy

| doinis a răspuns:

Ar fi super, mi-ar placea la nebunie big grin

| Zippy a răspuns:

Nu ma duc ziua, de ce m-as duce noaptea? Alta actiune organizata de niste dobitoci in scopuri dobitocesti(nu am vazut niciodata pe langa o biblioteca coada interminabila)deci poti merge linistit ziua.De ce noaptea? Nu intelegstraight face

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Da. Biblioteca din orasul nostru organizeaza un concurs pentru clasele a 5-a a 6-a. Concursul se numeste"Recunoaste autorul!". Avand in vedere ca matusa mea este bibliotecara (si chiar daca nu ar fi) voi participa. happy

| florentinf a răspuns:

Dar Bucuresti nu-i trecut pe lista

| venusdoom a răspuns:

Suna excelent. acolo o sa fiubig grin

| PredatoR a răspuns:

Daca as petrece-o cu vreo tipa beton ar fi perfect.

| AliceIDK a răspuns:

Da! M-ar incanta! Ar fii o oportunitate unica : sa te duci la biblioteca.noaptea! M-as duce! Ar fii fantastic

| xlmpq a răspuns:

Ar fi ceva frumos, dar probabil ca la mine in oras nu se va intampla chestia asta tongue

| AliceIDK a răspuns (pentru Zippy):

Zippy, ce ai spus, nu prea isi are rostul. Adica, ai raspuns pe un ton d-asta.rau! In fine, decizia ta e decizia ta!

| GtaSA a răspuns:

Ma duc la biblioteca judeteana din buzau

| BiuL a răspuns:

Interesant eveniment, detalii aici http://www.technosexual.ro/? pe=7192

| TPU.ro explică (pentru Maariiaa):

Vom participa si noi cu siguranta.

| Alexutza6755 a răspuns:

Eu nu prea pot sta treaza noaptea asta ca sa citesc.Organizez o surpriza pentru fratimiu care e ziua lui pe 2!
Sorry!

| harciog a răspuns:

In zilele alea nu pot fi alaturi de voi decit cu gindul pentru ca muncesc de noapte iar pentrurestul zilelor am s-a cam dispar de pe net cu toate ca nu-mi voi sterge nici un cont.Nu pot decit sa va urez succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles! tocmai am sunat la biblioteca si am aflat programul, abia astept! o sa iau pe toti prietenii mei carora le place sa citeasca! Ce bine imi pare ca am aflat! imediat voi trimite massuri la toata lista sa mai mobilizez si pe altii, abia astept!