| TPU.ro a întrebat:

Ce-ai zice de o noapte petrecuta la biblioteca? Petrece orele dintre 1 si 2 octombrie intr-un cadru inedit si descopera activitatile pregatite in orasul tau pe http://www.noapteabibliotecilor.ro/noaptea-bibliotecilor -tara/. Tu vei participa?

71 răspunsuri:
| AndutzaAndu a răspuns:

Omg, nu credeam că e în toată țara chestia cu biblioteca noaptea. laughing Oricum e mișto, mi-ar place să mă duc, dar e foarte mult de stat, cel puțin aici la mine e de la 6 sau 7 seara până la 4 dimineața. Azi am auzit și eu. laughing Ar fi tare.

| BogdanTKDw a răspuns:

Mi se pare interesant dar in orasul meu sigur nu se va organizasad

| Bogdan009 a răspuns:

Ma sperie ideia... naa adica cand vezi toate cartile alea hobanduse la tine awwwww naspa :-cu :))

| 이벨 a răspuns:

Profesoara mea de romana a spus ca mergem cu clasa! happy

| ccciidcnjkd a răspuns:

Salut am o problema ma ajuta cineva am prietenit cu un baiat jumatate de an au fost foarte mule certuri din cauza parintilor mei dar le-am rezolvat acum el sa schinbat el inbla la adunare mi-a spus ca s-a terminat nu mi-a spus mtivul l-am rugat sa se intoarca inapoi s-a intors dar nici o schinbare m-a mintit mult eu am facut foarte multe pentru el l-am ajutat cu multe acum mi-a spus ca s-a terminat complet a spus ca nu e vina mia ci a lui ca iubeste o fata de demult si ea se intoarce in veata lui ea la refuzat o data mi-a spus ca ce a fost acum nu mai este sa-mi continui veata dar eu asa nu pot fara el spuneti ce sa fac va rog il vreau inapi

| hallucinarium a răspuns:

Mie mi-ar placea insa nu cred ca se va organiza asa ceva in orasul meu big grin

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns (pentru danielcretu1980):

Dar de orasul Bucuresti ati auzit? E undeva prin sud-estul Romaniei.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O idee ff buna

| RaduPhantom a răspuns:

Eu nu citesc straight face

| VadTot a răspuns:

Yeaaahhttt o idee deloc grozava
pai cine mai citeste in ziua de azi carti cind toti vor sa se faca manelisti si viseaza sa aive banii lu guta si femei cum are jean de la Craiovalaughing)))

| VadTot a răspuns:

Yeahht nici decumlaughing)

| LoveForShania a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti atat de incantata sa mergi intr-o biblioteca si sa citesti pana nu mai poti? Doamne, mai bine nu trimite niciun mass. Aia care nu sunt ca tine asa mai ''cititoare'' te vor considera o tocilara. Spre binele tauwinking Bye

| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Mi se pare o idee interesanta.
Dar nu pentru mine.
Nu-mi place sa citesc carti siropoase si nu stiu ce, ci doar horror, dar nu le citesc, pentru simplu fapt ca mi-e lene.
Si apropo intr-o seara cam cate carti poti citi de 200 pagini? 10? Nu prea cred. Plus ca e seara si de la atat citit e o idee chiar penibila.
Eu prefer sa stau mai mult seara sa ies in oras cu prietenii sau sa stau pe laptop.
Apropo, pentru cei care au comentarii, mi-am spus doar parerea.
Succes.

| pisins a răspuns:

Poate dar pare o idee buna dupa cati analfabeti sunt

| roxyroxy78 a răspuns:

Da...cred ca da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveForShania):

Bineinteles! si sunt la facultatea de litere, iar colegele mele citesc de fapt, mai mult ca mine! numai bine! si au fost foarte entuziasmate de idee big grinbig grin

| Cupcakes a răspuns:

Interesant,insa in comuna mea nu se organizeaza asa ca nu mi-ar conveni sa stau o noapte altundeva.
dar ma mai gandesc.multumesc pentru anunt

| Daiana_4041 a răspuns:

Singurul loc unde m-ar lasa maicamea noaptea.suna interesant.

| me1oo a răspuns:

Mi se pare o idee faina, dar parintii mei nu ma lasa de asta sunt sigura

| קคקยรђเςค a răspuns:

Foarte tare

| Deliataretare a răspuns:

Nu stiu

| Deliataretare a răspuns:

Suna interesant Nu stiu

| imposiblegirl a răspuns:

Eu ma duc...:pe sunt din calarasi :*

| Ruuxandraa a răspuns:

Nuuu

| LoveForShania a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna. Atunci succes, nu stiam ca esti la facultatea de litere:pe Succes si tie si prietenelor tale. Spor la citit.

| Nastia a răspuns:

Ar fi superbig grin

| Boticelu a răspuns:

Eu aS participa love strucklove strucklove struck...ar fi super tare

| TAzOVsKY a răspuns:

La noi nu e...imi pare rau.dar suna tentat...straight face

| BogdanFnky a răspuns:

Neinteresant laughing mai bine ma duc prin club.

| Anndi98 a răspuns:

Ar fi tarehappy