Eu nu prea pot sta treaza noaptea asta ca sa citesc.Organizez o surpriza pentru fratimiu care e ziua lui pe 2!
Sorry!
E o ocazie unica si cred ca va fi intreresant! De abia astept sa merg! De mult mi-am dorit s-a stau intr-o bibloteca in toiul nopii sa citesc carti de dragoste sau de groaza
super initiativa va felicit
In zilele alea nu pot fi alaturi de voi decit cu gindul pentru ca muncesc de noapte iar pentrurestul zilelor am s-a cam dispar de pe net cu toate ca nu-mi voi sterge nici un cont.Nu pot decit sa va urez succes.
Yeaaahhttt o idee deloc grozava
pai cine mai citeste in ziua de azi carti cind toti vor sa se faca manelisti si viseaza sa aive banii lu guta si femei cum are jean de la Craiova
)))
OO. la multi ani
Mersi mersi
Bineinteles! tocmai am sunat la biblioteca si am aflat programul, abia astept! o sa iau pe toti prietenii mei carora le place sa citeasca! Ce bine imi pare ca am aflat! imediat voi trimite massuri la toata lista sa mai mobilizez si pe altii, abia astept!
Esti atat de incantata sa mergi intr-o biblioteca si sa citesti pana nu mai poti? Doamne, mai bine nu trimite niciun mass. Aia care nu sunt ca tine asa mai ''cititoare'' te vor considera o tocilara. Spre binele tau
Bye
Bineinteles! si sunt la facultatea de litere, iar colegele mele citesc de fapt, mai mult ca mine! numai bine! si au fost foarte entuziasmate de idee ![]()
Buna. Atunci succes, nu stiam ca esti la facultatea de litere:pe Succes si tie si prietenelor tale. Spor la citit.
Interesant,insa in comuna mea nu se organizeaza asa ca nu mi-ar conveni sa stau o noapte altundeva.
dar ma mai gandesc.multumesc pentru anunt
Salut am o problema ma ajuta cineva am prietenit cu un baiat jumatate de an au fost foarte mule certuri din cauza parintilor mei dar le-am rezolvat acum el sa schinbat el inbla la adunare mi-a spus ca s-a terminat nu mi-a spus mtivul l-am rugat sa se intoarca inapoi s-a intors dar nici o schinbare m-a mintit mult eu am facut foarte multe pentru el l-am ajutat cu multe acum mi-a spus ca s-a terminat complet a spus ca nu e vina mia ci a lui ca iubeste o fata de demult si ea se intoarce in veata lui ea la refuzat o data mi-a spus ca ce a fost acum nu mai este sa-mi continui veata dar eu asa nu pot fara el spuneti ce sa fac va rog il vreau inapi
RaduPhantom întreabă:
LisaJulie întreabă: