Eu am dat cu stingatorul de incendiu in baie in timp ce colegi fumau, au sarit ai mei ca arsi
sau sa trag jos pantalonii unu coleg si sa se rupa
)
Vrei sa faci si tu ceva sau dc intrebi?
Pai la ora de biologie am facut despre insecte cu antene si un coleg a intrebat daca prind ProTv![]()
In pauza ne jucam cu mingea mai multi colegi pe coridor si un baiat a aruncat mai tare si i-a dat profesoarei de geografie care trecea pe acolo mingea in cap (era minge tare de fotbal)![]()
Noi fetele le furam mingea la baieti si ne duceam cu ea la baie in timp ce o colega isi baga ceva in bluza si se face ca ii minge si baietii fug si dupa noi fugim cu adevarata minge![]()
Ne batem cu cornuri, odata s-a intamplat sa ii dam cu un corn in cap unei profesoare![]()
-Ne jucam cu zapada in curtea scolii si unu i-a dat la prof de mate cu bulgare de gheata in cap dupa care i-a pus 3.
-aveam o profesoara de engleza mare si prosta si un copil de cls a 6 i-a spart rotile de la masina ca i-a pus 4.
-am mers la wc si scoteam sunete de parca erau basini
-ne jucam nfs pe calculatorul din cls
-ne jucam fotbal in clasa
-odata am pus cu colegii la ora de engleza dulapu in fata usii si nu a mai intrat profa da ne-a scazut cate un punct la purtare.
-odata am vb cu colegii sa ne gasim toti baietii in clasa si nu am mai facut 10 minute din ora.
- am sunat prof cu ascuns in ora
- am bagat zapada in chiloti la fete ![]()
- jucam lapte gros cu prof de romana (asta chiar e pe bune nu mint )
am mai facut multe altele
anamaria09 întreabă: